16 / 05 / 2024

erdoğan özen Çağdaş Faktoring

erdoğan özen Çağdaş Faktoring

Çağdaş Faktoring, büyümeyi sürdürüyor. Bu yıl içinde toplam 10 şube açan şirket, önümüzdeki yılın ortalarına kadar şube sayısını 15’e yükseltmeyi amaçlıyor. Şirket plasmanı 440 milyon TL’ye çıkardı..

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul'da hedefimiz yılda 350 bin konut inşa etmek...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümün önemini kaydederek, "Türkiye için tartışmasız bir beka meselesidir. Hepsinden önemlisi bu, siyaset, siyasi partiler üstü bir konudur" diye konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklamaları ve haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Konut fırsatçılarına ceza yağacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın lokmasına kasteden fırsatçılara göz açtırmadıklarını kaydederek, yanıltıcı ilan verilmesi ya da bu konuda zafiyet gösterilmesi halinde 100 bin TL'ye kadar idari para cezası uygulayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması: SSK, Bağ-Kur emeklisi müjde, zam geliyor...

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği maaş zammına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Peki, SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı fındık alım fiyatlarını duyurdu. İşte Başkan Erdoğan'ın açıkladığı fındık alım fiyatı rakamları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Yeni konut projeleri ve hukuki yaptırımlarla kira sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı çözeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Aniden artan kiralar için hazırlık başladı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aniden artan kiralar için hazırlığın başladığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! 20 Nisan'da doğal gaz çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Nisan'da Arefe günü doğalgazın çıkarılacağına dair umutlu olduğunu belirtti. Yapılan hesaplamalar doğrultusunda, doğalgazın çıkarılmasından sonra mevcut doğalgaz kaynaklarıyla bütünleştirilerek adımların atılacağını da sözlerine ekledi.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

erdoğan özen Çağdaş Faktoring Haberi

erdoğan özen Çağdaş Faktoring

Çağdaş Faktoring, büyümeyi sürdürüyor. Bu yıl içinde toplam 10 şube açan şirket, önümüzdeki yılın ortalarına kadar şube sayısını 15’e yükseltmeyi amaçlıyor. 2013 yılında 192 milyon TL olan şirket plasmanı 440 milyon TL’ye çıkardı.


Çağdaş Faktoring Genel Müdürü Erdoğan Özen, “Şubeler bize çok büyük aktivite getirdi. Hem de riski yaymış olduk. Bu sayede bölgesel krizlerden de etkilenmiyoruz” dedi.


Milliyet...