06 / 07 / 2024

erdoğan tok kamu kampüsü projesi

erdoğan tok kamu kampüsü projesi

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski havaalanına yapılacak “Kamu Kampüsü”nde "Valilik, Kaymakamlık, Büyükşehir Belediye binası, İlkadım Belediye binamız, Sosyal Güvenlik Kurumu gibi tüm kurumlar bulunacak." dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!

Partisinin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını müjdeledi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Kamu işçilerinin zam oranı bugün o saatte açıklanacak!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zamda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.30'da Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı duyuracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Borçlar silindi!

Erdoğan " Vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını kaldırıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve zam bekleyen emeklilere seslendi

Kabine Toplantısı'nın ardından EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve emeklilere seslenen Erdoğan’dan bir de yeni doğal gaz müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ikinci konut hamlesi açıklaması

TOKİ'nin sosyal konut hamlesine 2 milyonun üzerinde başvuru gelmesinin ardından ikinci konut hamlesi gündeme geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili önemli açıklamaları...

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

erdoğan tok kamu kampüsü projesi Haberi

erdoğan tok kamu kampüsü projesi


Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski havaalanına yapılacak “Kamu Kampüsü”nün şehri güneye taşıyacağını söyledi.


Erdoğan Tok, belediye meclis toplantısında yeni dönemde uygulamalı planladığı proje ve hizmetleri meclis üyeleriyle paylaştı. Gazi Meclis Toplantı Salonu'nda 10 gündem maddesinden yer aldığı meclis toplantısında konuşan Başkan Tok, yeni belediye hizmet binasına acil ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Nüfusu itibariyle 330 bin olan İlkadım ilçesine yakışan bir belediye hizmet binasına acil ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Tok, eski havalanının yanında bulunan 180 dönümlük alanda Valilik, Kaymakamlık, Sosyal Güvenlik Kurumu, İlkadım ve Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarının olacağı “Kamu Kampüsü” projesini anlattı.


Geçmiş dönemde belediye hizmet binası ile ilgili yapılacak yer ile ilgili arsa tespiti noktasında ittifak sağlanamamasının kayıp olduğunu kaydeden Başkan Erdoğan Tok, “Bizim gecen senelerden verdiğimiz söz,...