29 / 04 / 2024

Ergünkent İnşaat projeleri

Ergünkent İnşaat projeleri

Bursa Olay Gazetesi yazarı Feridun Eyüpoğlu Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Demirel'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...

Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi!

Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa'da kentsel dönüşüm projeleriyle ön plana çıkan Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi. Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat'ın tüm projelerinin pazarlama ve satışını üstlendi.

Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat ile ortak oldu!

Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa'da kentsel dönüşüm projeleriyle ön plana çıkan Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 14 ay vade fırsatıyla!

Ergünkent İnşaat tarafından yükselen Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 10,12 ve 14 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin yer aldığı projede lüks mimari dikkat çekiyor.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Ergünkent İnşaat projeleri Haberi

Ergünkent İnşaat projeleri


Bursa Olay Gazetesi yazarı Feridun Eyüpoğlu Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Demirel'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...


Bursa ekonomisini inşaat sektörüyle büyüten Ergünkent İnşaat bu haftaki durağımız. Geçmişin birikimiyle, genç ve enerjik bir yönetimi biraraya getiren şirket... Özellikle kentsel dönüşümde örnek çalışmalara imza atıyor. Konuk olduğumuz Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Demirel'le... İnşaat sektörü, konut piyasası ve kentsel dönüşüm üzerine sohbet ettik. Kentsel dönüşüm konusunda özel bir uzmanlığı olan Demirel... Şirketin profilini ve hedeflerini de paylaştı.



- Sohbetimize sizi tanıyarak başlayalım.

 

“Evli ve bir çocuk babasıyım. İstanbul'da başlayan iş hayatım 4 yıldır Bursa'da devam ediyor.

Bursa'daki sektörel çalışmalarım Ergünkent İnşaat'ın projelerinde yönetici olarak sürmekte. Ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm çalışmalarında faaliyet gösteriyorum”.

- Peki Ergünkent İnşaat'ın doğuşu nasıl gerçekleşti?

“Ergünkent İnşaat...