12 / 05 / 2024

esenler esnafın müjde

esenler esnafın müjde

İstanbul Esenler'deki işyerlerine ait tüm verilerin kayıt altında tutulduğu ve tek bir çatı altında bulunduğu esnaf sicil kayıtları oluşturuluyor. Proje bu yılın Ekim ayına kadar tamamlanacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan dar gelirliye ve emekliye müjde: Dönüşümde inşaat maliyetine İBB de ortak olacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dar gelirliye ve emekliye müjde verdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Bakanlıktan müjde! O öğrencilerin hesaplarına yarın 7649 TL, 11.470 TL ve 15.293 TL yatırılacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, gazi ve şehit çocuklarına eğitim yardımı yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerine maddi destek sağlanacak. Bakanlıktan müjde!

Çiftçilere büyük müjde! Az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak!

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi. Konu ile ilgili detaylar az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak...

Aile Bakanlığı Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi! Hesaplara 1.100 TL yatırılacak, mutlaka alın!

Aile Bakanlığı'nın merakla beklenen Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hesaplara 1.100 TL yatırılacak, bu paraları mutlaka alın...

Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Milyonların beklediği haberde son dakika

Asgari ücretliler 2024 maaşını heyecanla beklerken, yapılacak yeni zam oranları ile ilgili ipuçları gelmeye başladı. Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Akaryakıt alacaklara büyük müjde! İş Bankası flaş kampanyasını duyurdu!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sürücülerin de belini bükmüştü. Akaryakıt almak isteyenlerin beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. Hemen bu son dakika kampanyasına bakın...

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

TOKİ'den Trabzonlulara yeni müjde! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projesi için beklenen müjde geldi. İşte TOKİ Trabzon projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve akaryakıt alacaklara müjde! Araç sahipleri hemen baksın!

Art arda gelen akaryakıt zamlarının ardından araç sahiplerine akaryakıt konusunda müjde Garanti BBWA’dan geldi. Garanti BBWA, BP ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında akaryakıt alımlarında hediye bonus vereceğini açıkladı.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Üst üste zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi! Resmen açıklandı! Araç sahipleri hemen baksın!

Peş peşe gelen zamların ardından 36 TL’yi aşan benzin ve motorin fiyatları nedeniyle kontak kapatma noktasına gelen araç sahiplerine şimdi de müjde verildi. Vakıfbank, akaryakıt harcamalarında 75 TL hediye edeceğini duyurdu.

esenler esnafın müjde Haberi

esenler esnafın müjde

Esenler Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanarak İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA)'nın desteğini almaya hak kazanan ve Türkiye'de bir ilk olan “Ruhsat Yönetiminde Esenler Modeli” projesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Esenler Kaymakamlığı ile Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın da paydaşı olduğu ve tüm ruhsat sürecinin adrese bağlı olarak teknoloji desteğiyle yönetildiği proje kapsamında çalışmalara 15 Ekim 2015 tarihinde start verildi. Bu tarihten itibaren 12 kişilik ekiple, hafta içi her gün, "Ruhsatta Akıllı Sistem Projesi (RASİS)" çalışmaları aralıksız sürüyor.


EKİM'E KADAR TAMAMLANACAK


İSTKA’nın desteklediği en üst limit olan 1 milyon 490 bin 424 TL’lik bütçesiyle hayata geçirilen projenin hazırlık aşamaları bitmiş olup, sahada işyerlerinden verilerin toplanması ve yazılım programına entegrasyon çalışmaları başladı. Bugüne kadar Giyimkent ve Tekstilkent'teki tüm işyerleri taranarak,...