01 / 05 / 2024

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, "Vatandaşların çok uyanık ve dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bana önce şehitlerden bahsettiler. Tabi FETÖ'den de bahsettiler. Yani 'onlar bu memleketi soyuyor' dediler" diye konuştu...

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli yakalandı!

Tekirdağ'da yaşayan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli Kocaeli'de yakalandı.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

Çevre ve Şehircilik eski Bakanından öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin kalkınması için gerekli olan 1'inci ve öncelikli şartı açıkladı. İşte Bayraktar'ın o paylaşımı...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı'ndan 5 öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar ülkenin her alanda düze çıkabilmesi için 5 öneri açıkladı. İşte o öneriler...

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! 46 bin konut yıl sonuna kadar hazır olacak!

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evinin hazır olacağını ifade etti. 200 bin konut inşasının sürdüğünü söyleyen Özhaseki, Yerinde Dönüşüm'e başvuru sayısının da 240 bine ulaştığını aktardı.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

Fitch, ABD için hangi kararı aldı? FED Temmuz’da faizi ne kadar artıracak?

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de borç limiti krizinin aşılmasına rağmen gerilimi tırmandırma politikasının sonuçlarını “negatif” olarak değerlendirdi. ABD Eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed’in faiz artırımı için rakam verdi. Tıklayın.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamda Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini kaydederek, bunların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Eski Bakan, “Asgari ücrete 1500 TL zam geliyor” dedi! Üstelik net tarih de verdi!

2023 senesi için yüzde 54,66 oranında artırılan asgari ücretle yeni zam iddiaları bir türlü gündemden düşmüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in, birkaç gün önce iddialara verdiği yanıtta, “Asgari ücrete yeni bir zam geleceğini düşünmüyorum” açıklamasının ardından, eski bir bakan is

Eski Bakan'dan dikkat çeken tahmin 'Asgari Ücret seçimlerden hemen önce bir kez daha zamlanacak'

2023 doların yılı olacak diyen Eski Devlet Bakanı Işın Çelebi asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir tahminde bulundu. Çelebi'ye göre asgari ücret seçimlerden önce tekrar zam görecek

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin Haberi

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin

Tekirdağ'da dolandırıcılık mağduru olan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, dolandırıcılık olayında başına gelenleri anlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Eski Bakan Aytekin, bazı örgütler tarafından bankadaki altın ve paralarının alınıp yerlerine sahtelerinin konulduğunu, kendisine suçluların bulunması için yardımcı olunacağı noktasında telefon edildiğini belirtti. 

Dolandırıcıların insanı ikna edici üslupla konuşup kandırdıklarını ifade eden Aytekin, "Biz emniyette altın ve paraların hakikilerini size vereceğiz, siz çantanızı alıp gideceksiniz ama çantayla beraber gelin. Dünyanın her yerini gezmiş, ülke için uluslararası anlaşmalar yapmış Fevzi Aytekin'i böyle tongaya düşüreceklerini düşünmedim. İnsanı kandırabilecek bir üslupla bahsediyorlar ve dolayısıyla bizi de maalesef bu karambolün içerisine aldılar." diye konuştu. 

Dolandırıcıların tuzağına düşüp istediklerini yerine getirdiğini söyleyen eski Bakan Aytekin, banka kasasında bulunan ziynet eşyalarını alıp belirttikleri adrese...