02 / 05 / 2024

eskidiji Şekerbank

eskidiji Şekerbank

Şekerbank, İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya gibi illerin de içinde olduğu 62 ildeki 672 gayrimenkulünü, Eskidji Müzayedecilik’in 26 Aralık Çarşamba günü yapacağı müzayede ile satacak...

Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

TCMB’nin politika faizlerini artırma trendiyle birlikte mevduat faizlerindeki faiz yarışı da hızlanırken, bankalar da bir yandan yeni ürünler ile tasarruf sahiplerini TL mevduata davet ediyor. Şekerbank da TAM hesap ile kullandıkça daha fazla kazandırıyor.

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmayı sürdürüyor.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara Şekerbank’tan konut kredisi müjdesi geldi. 120 ay vadede 100 bin TL almak artık mümkün. Esnek ödeme planı ve düşük faiz oranıyla Şekerbank pek çok kişinin ev alma hayalini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Şekerbank’tan gelen yeni konut kredisi detayları işte haberimizde…

Şekerbank müşterilerinin hesabına geri ödemesiz para yatacak!

Gıda fiyatlarının her geçen gün artması nedeniyle hemen her banka gıda sektöründe yönelik yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni bir kampanya hazırlayan Şekerbank, müşterilerin yapacağı market alışverişlerinden 200 TL kazanacağını duyurdu.

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 

ŞekerBank'tan KOBİ müşterilerine yenilik! Android Pos uygulaması başlatıyor

Şekerbank, KOBİ müşterilerinin işlerini kolaylaştırmak için sektördeki en iyi uygulamaları bir araya getirdi ve Android POS çözümü ile ödeme ve tahsilat işlemlerini daha uygun hale getirdi. 

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

5 bankada kıyamet koptu! Ziraat, Akbank, TEB, Şekerbank, ING az önce peş peşe açıkladı! Duyan şok oldu!

5 bankada kıyamet koptu. Ziraat, Akbank, TEB, Şekerbank, ING az önce peş peşe açıkladı! Hemen bu son dakika rakamlarına bakın...

TESK ile Şekerbank'tan esnaf için iş birliği!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Şekerbank, "Kapımız Esnafa Açık" platformu kapsamında esnaf ve sanatkarların nakit ihtiyacını ilave avantajlar sağlayarak karşılamak üzere iş birliği yaptı.

eskidiji Şekerbank Haberi

eskidiji Şekerbank

Gayrimenkuller KDV’siz  ve indirimli fiyatlarla satışa çıkacak. 


120 Bin Liralık Mesken, 85 Bin Lira’dan Satışa Çıkacak.

Ankara’da 99, Antalya’da 46, Muğla’da 58, İzmir’de 18 olmak üzere toplam 62 ilde 672 gayrimenkul satılacağını ifade eden Eskidji Müzayedecilik Genel Müdürü Hakan Berktaş, “Şekerbank’a ait ihtiyaç fazlası tüm Gayrimenkuller ekspertiz değerlerinin altında yani indirimli fiyatlarla, üstelik KDV’siz olarak açık artırmaya çıkacak. Örneğin Ankara Keçiören’de ekspertiz değeri 120.000,- TL olan bir mesken 85.000,-TL’den satışa sunulacak. Ya da Antalya Kemer’deki ekspertiz değeri 410.000,-TL olan dubleks Mesken 250.000,-TL’den açık artırmaya çıkacak. Ev sahibi olmak veya yatırım yapmak isteyenler için çok iyi bir fırsat. “dedi.


400,-TL’den başlayan fiyatlar...


Gayrimenkul yatırımcısının yüzünü güldürecek olan satışlar KDV’siz ve peşin olarak yapılacak. En düşük bedelle Ankara Altındağ’daki 400,-TL’lik Arsa, müzayedeye çıkacak.

Müzayededen gayrimenkul almak...