21 / 05 / 2024

Eskişehir akıllı dönüşüm

Eskişehir akıllı dönüşüm

Akıllı kentsel dönüşümün hızlandırılmasında yeni bir model olan Akıllı Şehir Projesi ayağı olan ulaşım aşaması ile Tepebaşı Belediyesinin kamusal hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 adet elektrikli otobüs ve hibrit araç alınacak.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

CHP'nin adayı, İBB iştiraki Şehir Hatları A.Ş'nin Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Dedetaş, ilçedeki planlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tek tek anlattı. İşte o açıklamalar..

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Antalya'da 355 kentsel dönüşüm konutunun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 355 konutun temelini attı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İBB'den kentsel dönüşümü hızlandıracak proje!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm hızlandıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Eskişehir akıllı dönüşüm Haberi

Eskişehir akıllı dönüşüm

Tepebaşı Belediyesi'nin Avrupa Komisyonu'ndan aldığı 5 milyon Euro hibe kapsamında 11 adet hibrit çevreci araç için Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Sarar Otomotiv adına Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar arasında protokol imzalandı. Eskişehir'de bir ilk olan hibrit araç önümüzdeki günlerde belediye hizmet aracı olarak hizmete sokulacak. 


Tepebaşı Belediyesinde gerçekleşen törene Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Sarar Otomotiv adına Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar katıldı. Başkan Ataç, Avrupa Birliği Akıllı Şehir Projesi kapsamında alınan hibenin ulaşım ayağı olan elektrikli hibrit otomobillerin Tepebaşına kazandırılması için yasal çerçevede Toyota ve Sarar Otomotiv ile anlaşmanın sağlandığını belirtti. Eskışehirde bir ilk olan alınacak 11 Toyota Yaris marka otomobilin tanesinin 45 bin TL olmak üzere toplam 506 bin TL tutarında olduğunu söyleyen Başkan Ataç,...