21 / 05 / 2024

Eskişehirde boş bir dükkan otoparka dönüştürüldü

Eskişehirde boş bir dükkan otoparka dönüştürüldü

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

Fahiş kira ve tahliye krizlerinde depozito ayrıntısı: Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri düşük kira bedellerinden, kiracılar ise fahiş zamlardan şikayetçi. 1 milyon takipçili nerde o eski tivitler isimli bir sayfa, X sosyal medya hesabından yeni bir örneği paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Eski ve yeni kiralar arasındaki fark neredeyse 4 kata yükseldi! Eski kiracı 35 bin, yeni kiracı 135 bin TL ödüyor!

Kiralık konut piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, şimdi de eski ve yeni kiralar arasındaki fark gündem oldu. Uzmanlar, alıcıların kiracılar ile sorun yaşamamak için boş konutlara yöneldiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

Emlak sektörü çöküyor: 1.4 milyar nüfuslu ülkede milyonlarca ev boş!

Emlak kriziyle baş başa kalan Çin'de milyonlarca evin boş olduğu belirtiliyor. Çin'de, eski bir yetkili ülke nüfusunun tamamının bile boş evleri dolduramayacağını belirtiyor.

Eski Bakan Prof. Dr. Çelebi: ‘Ekonominin bir an önce normalleşmesi lazım’

Seçimden sonra ekonomide ilk bir ayın çok önemli olacağını dile getiren Ekonomi eski Bakanı Prof. Dr. Işın Çelebi, “Yakıtı az kalmış uçak yere yumuşak indirilmeli” dedi. Çelebi, ekonominin bir an önce normalleşmesi gerektiğini vurguladı.

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

İBB İstanbul'daki boş konut sayısını duyurdu! Kutudan inanılmaz bir sayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da bulunan boş konut sayısının kabul edilemez bir seviyede olduğunu açıkladı. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, sadece İstanbul'da 450 bin ile 750 bin arasında boş konut olduğunu ifade etti.

Kiracılar dikkat! Ev sahiplerinden 1 Temmuz kurnazlığı! İlanlar bir bir geri çekiliyor!

Kiralara yüzde 25 zam limiti 1 Temmuz tarihinde son bulacak. Hükümetin yeni bir düzenleme yapmaması halinde konut sahipleri eski sistemde olduğu gibi kira fiyatını serbest piyasa koşulları kapsamında belirleyebilecek. Bunu fırsat olarak gören pek çok konut sahibi, kiralık boş evlerini emlakçılardan

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Popüler bir analiste göre, Bitcoin’de boğalar ve ayılar dengelendi!

Cryptovere kurucusu ve popüler kripto para analisti Benjamin Coven, Bitcoin'de (BTC) ayılar tükendiğinde boğaların konsolide olacağını ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplamaya başlayacağını öne sürdü. 

Eskişehirde boş bir dükkan otoparka dönüştürüldü Haberi

Eskişehirde boş bir dükkan otoparka dönüştürüldü

Hal böyleyken vatandaşlar bu soruna yer yer farklı çözümler getiriyor. Bu garip çözümlerin son örneği kapı ve pencereleri bulunmayan bir dükkan oldu. Sivrihisar Caddesi İle Hasan Polatkan Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan ve tadilatta olduğu gözlenen dükkan, bir otomobile park yeri oldu. Dar ara sokaklarda ve cadde üzerinde herhangi bir park yeri bulmanın neredeyse mucize olduğu bölgede uyanık sürücü, aracını bu dükkana park etti. Çevreden geçen vatandaşlar manzara karşısında şaşkınlık yaşarken, aracın herhangi bir eğim olmamasına rağmen dükkana nasıl çıkartıldığı merak konusu.


Eskişehir...