05 / 05 / 2024

esnaf destek kredisi 2020

esnaf destek kredisi 2020

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında çıkarılan Esnaf Destek Paketi ile Halkbank aracılığı ile şimdiye kadar 747 bin 801 esnaf ve sanatkar, toplam 18 milyar 526 milyon lira kredi kullandı.

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

KOSGEB'ten 12 ay geri ödemesiz faizsiz kredi: Sel felaketinden zarar gören işletmeler bu yardımdan faydalanabilecek

İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sonrasında, KOBİ'lerin desteklenmesi amacıyla "Acil Destek Kredisi Programı" başlatıldı. Bu önemli girişim hakkında açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır KOBİ'lerin bu programdan faydalanabileceği detayları aktardı.

EYT'deki kıdem tazminatı çıkmazı! İşverenden yeni talep var

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) Mart ayından bu yana emekli oluyor. EYT'lilerin kıdem tazminatı ödemeleri için ise işverene kredi desteği verildi. Ancak, yükselen faizler, işvereni zor duruma soktu. Küçük esnaf, EYT kredisi için kolaylık istedi. İşte tüm detaylar...

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Evlilik kredisi 150 bin TL ne zaman verilecek? 2023 Aile ve Gençlik Bankası ne zaman kurulacak?

Devlet yeni evlenecek çiftlere sosyal destek sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. İşte Evlilik kredisi başvuru detayları...

Faizsiz konut kredisi çekmek isteyenlere müjde! Bakanlıktan son dakika faizsiz konut kredisi desteği! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, şehit yakınları, gazi ve yakınlarına ücretsiz seyahatin yanında ayrıca, elektrik-su faturasında indirim ve faizsiz konut kredisi olanağına kadar çok sayıda destek veriyor.

Konut kredisi alırken gerekli evraklar nelerdir?

Konut kredisi, ev satın almak isteyen kişilere sağlanan maddi destek fırsatıdır. Bu kredi, belirli değerlendirmeler sonucunda belirlenir ve bireylere hak tanınır. Peki konut kredisi alırken hangi evraklar gereklidir ve en önemli evraklar nelerdir? İşte konut kredisi ile ilgili bilgiler...

Depremden etkilenen gençlere nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den yeni destek açıklaması geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen binlerce gence UNICEF aracılığı ile nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak.

Selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lere Acil Destek Kredisi müjdesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada selden etkilenen illerdeki KOBİ'lere Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 300 bin TL'ye kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı duyurdu! Selden etkilenen işletmelerin yaraları 300 bin TL ile sarılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine sonrası “Acil Destek Kredisi'nin” detaylarını açıkladı. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası resmen açıkladı: 250 bin TL'ye varan kredi fırsatı! 

Ziraat Bankası tarafından sunulan Çiftçi Destek Kredisi'nin kapsamı belli olduç. Peki Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi şartları neler? İşte ayrıntılar...

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!

Birçok kurumun destek kredisi verdiği gibi PTT de tüm vatandaşlara destek kredisi vermektedir. Geçtiğimiz gün 25 bin TL destek kredisini vereceğini duyuran PTT, pek çok vatandaşın nakdi ihtiyaçlarını giderecek. Hızlı bir şekilde verilen bu kredi desteğini çok kısa bir süre sonra alabilmek mümkün.

esnaf destek kredisi 2020 Haberi

esnaf destek kredisi 2020

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında uygulamaya konulan Esnaf Destek Paketi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından olumsuz etkilenen esnafa önemli katkı sağladı. Uygulama çerçevesinde 747 bin 801 esnaf ve sanatkar, Halkbank vasıtasıyla toplam 18 milyar 526 milyon lira kredi kullandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye genelinde faaliyet gösteren ve Kovid-19 salgınından zarar gören esnaf ve sanatkarların kredi borçlarından nisan, mayıs ve haziran taksitleri ertelenmiş, temmuz, ağustos ve eylül taksitlerine 3’er ay öteleme imkanı sağlanmıştı.

Ekonomik İstikrar Kalkanı düzenlemeleri kapsamında da Halkbank tarafından, nakit akışı sıkıntısı yaşayan esnaf ve sanatkarlara finansman imkanı sağlamak amacıyla Esnaf Destek Paketi adı altında "işletme kredisi" ve "esnaf kredi kartı" fırsatı getirilmişti.

AA muhabirinin, Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerinden yaptığı derlemeye göre, Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan...