06 / 05 / 2024

esta Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı

esta Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın inşa ettiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos tarihinde açılacak.

Benesta Acıbadem'de 15 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Benesta Benleo Acıbadem projesi Esta Construction imzası taşıyor. Yeni başlatılan kampanya kapsamında 15 ay 0 faiz imkanı sunulan projenin Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinden konut almak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Benesta Genel Müdürü Diker: 'Yeni üretilen konut projelerinde fiyatın düşmesi imkansız! 

ESTA Group'un, Türkiye’de gayrimenkul geliştiren Benesta markası da Türkiye’den dünyaya açılmaya hazırlanıyor.

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Benesta Acıbadem basın toplantısı 24 Şubat'ta!

ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem'in basın toplantısı 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Benesta Amos Living geliyor! Yeni proje!

ESTA Construction yeni projesi Amos Living için düğmeye bastı. Benesta Amos Living projesi Marmaris'te hayata geçiriliyor...

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Benesta Bahçelievler'de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Esta İnşaat imzasıyla Bahçelievler'de yükselen Benesta Bahçelievler projesinde topraktan satış avantajı başladı. 242 adet 1+1, 220 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 daire ve 40 dükkan alıcılarını bekliyor.

Esta'dan Rusya'ya özel okul projesi!

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

esta Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı Haberi

esta Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın hayata geçirdiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos'ta resmi açılışı yapılacak.

ESTA tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin yanı sıra Rusya’daki faaliyetleriyle de dikkati çeken ESTA Construction, Rusya’da bir dev projeyi daha başarıyla tamamladı. ESTA Construction tarafından anahtar teslim yapımı tamamlanan Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı'nın resmi açılışı gerçekleştirilecek.

Havalimanı, ziyaretçilerin kamera karşısına geçip fotoğraflarını anında alabildiği, kendilerini kozmonot gibi hissettiren bir teknolojiyi içinde barındıran ve ayın zamanda içerisinde bir uzay müzesinin de olduğu tek havalimanı olarak ön plana çıkıyor.

- İlk uçuş gerçekleştirildi

43 bin 147 metrekare alana inşa edilen ve yıllık 1 milyon yolcu kapasitesine sahip olması beklenen havalimanındaki ilk uçuş ise geçen günlerde başarılı bir şekilde yapıldı. Moskova’daki Vnukovo Havalimanı’ndan havalanan Aeroflot’un Pobeda isimli Boeing...