04 / 10 / 2024

etimesgut Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi

etimesgut Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımına başladıkları Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde emekli konağı ve spor merkezi ile eğitim ve sağlık alanlarının yer alacağını söyledi.

Evlilik kredisi uygulamasında yeni dönem başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu" projesinde yeni bir aşamaya geçildiğini kaydederek, yurt genelinde doğurganlık hızının en düşük olduğu Karabük, Bartın ve Zonguldak'ta şartları sağlayan çiftlerin fona başvurularını almaya başladıklarını duyurdu.

Aile Bakanlığı resmen duyurdu. Son 19 gün kaldı başvurmayan o parayı alamayacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara resmen duyurusu gerçekleştirildi... Son 19 gün kaldı o başvuru yapmayan vatandaşlar o paradan faydalanamayacak.

Aile Bakanlığı resmen açıkladı. O gün hesabınıza 9000 TL yatacak

Aile Bakanlığı’ndan milyonlarca vatandaşımızı ilgilendiren flaş bir açıklama geldi…O gün vatandaşların hesabına 9000 TL yatacak.

Aile destek ödemesi ve çocuk desteği bugün hesaplara yatıyor! Herkes bitti sanıyordu, tam 3.8 milyar TL ödenecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aile destek ödemesi ve çocuk desteğinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Aile Destek Programı ödemeleri uzatıldı mı? 

Aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı ve uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyordu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Destek Programı'nın 2024 sonuna kadar uzatıldığını belirtti.

Aile Destek Ödemesinde resmen deprem! Gören ağladı

Aile Destek ödemesinde temmuz depremi geldi. Gören vatandaşlar ağladı. Ancak dikkat çeken bir açıklama var.

Aile Bakanlığı'ndan 1500 TL açıklaması! Son ödeme tarihi verildi güle güle bitti artık

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen ödeme hakkında üzücü bir gelişme yaşandı. Güle güle bitti artık...

Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarı ile hesaplara yatırılacağını kaydetti.

Aile içi tapu devir nasıl yapılır ve ücreti nedir?

Tapu devri yapılırken işlemler için gerçekleştirilen ödemeler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre, aile içi tapu devir ücreti için ne kadar ödeme yapılması gerekmektedir? İşte merak edilen detaylar...

2024 Nisan ayı evde bakım aylığı ödeme tarihleri ne zaman? 

Nisan ayı ile beraber evde bakım maaşı ödeme tarihleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen evde bakım aylığı, şehirlere göre farklı tarihlerde yatırılmaktadır. Evde bakım maaşı e-Devlet üzerinden şifre ve T.C kimlik numaralarıyla

Bakanlık açıkladı! SED ödemeleri hesaplara yatırılıyor...

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin, bayram nedeni ile öne çekilerek hesaplara yatırıldığı açıklandı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dezavantajlı gruplara destek vermeyi de sürdürüyor. 

Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

Nisan ayının başlaması ile beraber, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında da evde bakım maaşlarının ödeme tarihi de merak edilen konular arasında yer aldı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği ödemelerin bu ay da zamanında yapılacağı kaydedildi.

Aile içi miras paylaşımı hakkında bilmeniz gerekenler! 

Miras paylaşımları son zamanlarda aile içinde çeşitli sorunlara neden olurken yasal haklarını bilmeyen vatandaşların  maalesef miras hakları ellerinden alınabilmektedir. Buna göre, aile içi miras paylaşımının esasları nelerdir? İşte haberin tüm detayları...

etimesgut Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi Haberi

etimesgut Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi

Etimesgut Belediyesi, Güzelkent Mahallesi'ne Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi inşa ediyor. Güzelkent Pazarı ve Zabıta Noktası'nın bulunduğu alan üzerinde yükselecek tesisin yapımına başlandı. Bölge halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda planlanan merkez 4 ana birimden oluşacak.

EMEKLİ DİNLENME EVİ

Etimesgut Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 5.'sini Güzelkent'e kazandıracak. Merkezin bir bölümünde emekli dinlenme evi hizmet verecek. Bu bölümde emeklilerin sohbet edip zamanlarını verimli şekilde değerlendirecekleri kütüphane, hobi alanları, TV salonları yer alacak. 

SPOR ALANLARI

Merkez, sağlıklı yaşamın kapılarını açacak sportif donatıları da bünyesinde barındıracak. Tesis tamamlandığında bölge halkı aletli fitness ve aerobik gibi salon sporları, kafeterya, vitamin bar, fin hamamı ve sauna gibi donatılarla kapalı yüzme havuzunun yer alacağı büyük bir spor kompleksine sahip olacak.


EĞİTİM YUVASI

Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde etiSEM birimi de...