02 / 05 / 2024

euro kaç lira olur

euro kaç lira olur

Euro paritesi dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Euro bugün güne yukarı yönlü başlarken euro TL'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru 18 Mayıs 2022...

Döviz kurlarını takip edenler Euro bugün kaç lira? sorusunun cevabını merak ediyor!

21 Nisan Perşembe sabahında vatandaşlar döviz kurlarını yakından takip etmeye başladı. Dün güne 15,82 liradan başlayan euro bugün Euro/TL bugün kaç lira oldu? Euro kuru bugün ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Euro FED sonrası değer kazandı! İşte 17 Mart 2022 euro kuru!

Dün güne 16,23 seviyesinde başlayan euro gün içerisinde değer kaybederek 16,14 liraya kadar düştü. FED kararından önce 16,18 lira bandına ulaşan euro FED kararından sonra kaç lira oldu? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 17 Mart 2022 dolar kuru...

Euro geçen hafta rekor kırdı? Bu hafta ne olacak?

Antalya zirvesi sonrasında atak yaparak 16,40 lira civarına yükselen euro/TL haftanın son işlem gününde 16,25 liradan işlem gördü. Perşembe günü rekor kıran euro kurunda beklentiler yükselmeye başladı. Peki bu hafta euro kuru ne olacak?

Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'e yükseltmesinin ardından döviz kurları dalgalanmaya başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024!

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 30'a çıkarmasından sonra dolar ve euroda yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Peki Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru.

27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba euro/TL kuru yatırımcıların odağında. Dolar kuru güne 27,31 lira ile düşüşe geçerken euro/TL ne kadar oldu? 27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Dolar/TL 27 seviyesine doğru sınırlı yükselişe geçti. Vatandaşlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Euro bugün kaç TL? 26 Ağustos Cumartesi canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları kaç lira?

26 Ağustos Cumartesi günü döviz bürolarına giderek Euro alış ve satışı yapmak isteyenler yoğun olarak Euro kaç TL, ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte  26 Ağustos canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları.

Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro/TL kaç lira? Döviz kurlarında son dakika!

23 Ağustos Çarşamba döviz kurlarında son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL 27.21 TL seviyesi ile yükselişe geçerken euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu merak konusu. Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro kaç lira? Döviz kurlarında son dakika.

17 Ağustos euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Dolar/TL kuru 27,10 TL ile yeni tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor. Dolar güne yükselişle başlarken, 17 Ağustos Perşembe euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru.

16 Ağustos döviz fiyatları ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 16 Ağustos Çarşamba euro/TL kuru

Euro ve dolar kaç TL? 16 Ağustos Çarşamba euro kuru kaç lira? Döviz kurları bugün ne kadar oldu? Dolar ve euro alış satış fiyatı ne kadar? İşte döviz kurlarında son dakika...

euro kaç lira olur Haberi

euro kaç lira olur

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar ve  euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro Mayıs ayında 50 baz puan artıran Fed’in Haziran ayında  da aynı oranda faiz artırmasına kesin gözüyle bakılırken fiyatlamalar da yüksek oranda gerçekleşti.

Avrupa Merkez Bankası'nın Temmuz ayında yapacağı faiz kararı Euro kuru üzerinde etkili olacak ve fiyatları daha da yükseltecek.

Gelen şahin açıklamalar sonrasında euro TL yükselişe geçti. Peki euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru 18 Mayıs 2022...

EURO KURUNDA SON DAKİKA 18 MAYIS 2022!

Euro TL  dün güne alış fiyatı 16,30 TL, satış fiyatı ise 16,39 TL seviyesinde başladı. Euro TL bugün ise güne alış fiyatı 16,61 lira, satış fiyatı 16,73 lira seviyesinde başladı. 

Euro güç gösterisi...