09 / 05 / 2024

ev alıcılarına özel kampanyalar

ev alıcılarına özel kampanyalar

Konutta fırsat kampanyaları başladı. 36 ay sıfır faiz, yüzde 12 indirim, peşinatsız, ödemelerin teslimde olduğu, kredilerin ötelendiği, yılbaşına özel fırsat kampanyalarını başlatan inşaat firmaları kampanyayı 31 Aralık'a kadar devam ettiriyor.

1942'de kiracılarına fahiş zam yapan ev sahibinin sonu mahkeme oldu!

1942'de Beyoğlu Gümüşsuyu Caddesi'nde 3 dairesi olan bir ev sahibi kiracılarına fahiş zam yapması üzerine mahkemelik oldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom Prime, evde internet kullanıcılarına özel Tivibu GO Süper Paketi kampanyası yapacağını açıkladı. Buna göre, şirketten yapılan açıklama kapsamında, Türk Telekom Prime evde internet kullanıcıları, 6 ay boyunca Tivibu GO Süper Paketi'nden ücretsiz kullanabilecekler.

Krediye ulaşamayan konut alıcıları eski evlere yöneldi!

Yüksek faiz oranları nedeniyle krediye ulaşamayan konut alıcıları 1 ila 3 milyon TL'lik ucuz konutlara yöneldi. Sektör temsilcileri yaptıkları açıklamada her 100 konuttan sadece 7-8 tanesi kredi ile alınabildiğini kaydetti.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

Hyundai'de Ocak ayına özel indirim müjdesi: Hyundai Elantra Ocak 2024 fiyatları ne kadar?

Hyundai Elantra, bu aya özel 75 bin TL'ye varan indirim fırsatı ve 6 ay sonra ödemeye başlama imkanı ile alıcılarını bekliyor. Peki Hyundai Elantra Ocak 2024 fiyatları ne kadar? İşte 27 Ocak 2024 fiyat listesi...

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Kapora dolandırıcılarına operasyon: 5 şehirdeki 32 zanlı tutuklandı!

İzmir merkezli 5 şehirde vatandaşların uygun fiyatlı konut arayışlarını fırsata çeviren dolandırıcılar, internetten vermiş oldukları sahte kiralık konut ilanları ile kapora alıp veya telefonda kendilerini avukat ya da icra memuru olarak tanıtıp, 94 kişinin 10 milyon TL'sini dolandırdılar. 

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Motosiklet Kullanıcılarına Ceza Uyarısı: Yanlış Bilgiyle Yola Çıkanlar Cezalandırılıyor

Son zamanlarda motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren motosiklet ehliyeti sınıflarıyla ilgili tartışmalar gündeme geldi. 50 cc silindir hacmine sahip motosikletlerin B sınıfı ehliyetle kullanılabileceği açıklaması yapılmasına rağmen henüz yasal olarak kabul edilmedi.

ev alıcılarına özel kampanyalar Haberi

ev alıcılarına özel kampanyalar

36 ay sıfır faiz

İZMİR'de hayata geçirilen Soyak Siesta Blue'da satışta olan sınırlı sayıdaki hemen teslim 2+1 daireler 36 ay sıfır faiz ve tek fiyat imkanı ile satışa sunuluyor. Projedeki 2+1 dairelere 249 bin 500 liraya sahip olmak için son tarih 24 Aralık 2014. Doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan uygulamaların yer aldığı projede, spor alanları, yüzme havuzu, oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. 


Yüzde 12 indirim 

YEŞİLYURT İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Stili İstanbul Diamond projesinde 5 Ocak tarihine kadar tüm konut tiplerinin peşin ödemelerinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Fiyatların 209 bin liradan başladığı projede, minimum yüzde 5 peşinatla 24 ay sıfır faiz planı da geçerliliğini koruyor. 64 milyon TL yatırım değeriyle hayata...