02 / 05 / 2024

ev dekorasyonunda adımlar

ev dekorasyonunda adımlar

Evinize desenlerle hareket kazandırmak ister misiniz? O zaman birbirinden çok farklı desenleri bir arada kullanmanın inceliklerine bakalım. Bu alışık olduğumuz tek bir desenin kullanıldığı klasik dekorasyon anlayışına bir başkaldırı...

Ev dekore edilirken alıcı gözüyle bakılmalı!

Evinizin dekorasyonuyla uğraşmak gerçekten keyifli bir uğraş. Fakat dekorasyon için para dökmek gerekmiyor, biraz dikkat ve çabayla mekanları yenileyebilir, dekora etmenin tadını çıkarabilirsiniz...

En iyi ev dekorasyonu nasıl olur?

Evinizi dekore etmek için heyecanlanıyor ama bütçenizi nasıl harcayacağınızı bilmiyorsanız bu yazımı mutlaka okuyun. Çünkü kendi tecrübelerimden yola çıktım ve bütçenizi doğru kullanarak evinizi en iyi şekilde nasıl dekore edebileceğinizi yazıldı.

Kredi kartları için yeni adım atılacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! Kredi kartı kullananlar acil baksın!

Kredi kartıyla ilgili limitlerin düşürülmesi ve taksitlerin azaltılmasına yönelik alınan karar sonrası yeni adımların atılıp atılmayacağı merak ediliyor. 

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Konutta nakit dönemi mi başladı?

Merkez Bankası dahil konut krizinin çözümü için çeşitli adımlar atılmasına rağmen konut fiyatları artarken, satışları geriledi. Ocak ayında konut alanların sadece yüzde 7,4’ü konut kredisi kullanarak ev sahibi olabildi. Konut kredisiyle ev almak artık hayal oldu.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı bulmak için çok uğraşabilirsiniz! 

Konut fiyatlarında yaşanan ve kiraların sürekli artmasının önüne geçmek adına hükümet çeşitli adımlar atıyor. Buna göre, evi boş olan ev sahibi olumsuz yönde etkilenebilir. Bu düzenleme sonrasında ev sahipleri ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalacak.

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Merkez Bankası ekonomide atılacak yeni adımları açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), makroihtiyati tedbirlerin sadeleşmesi kapsamında yeni adımları açıkladı.

Merkez Bankası’ndan piyasayı rahatlatacak adımlar geldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bankacılık sisteminde Türk lirasının (TL) payını artırmaya yönelik adımlar atarken, sadeleşme kapsamında ihracat kredileri ve firmaların krediye erişimine yönelik uygulama kolaylıkları getirdi.

Kira sözleşmesi uzatılır mı? Nasıl Uzatılır? 

Kira sözleşmesi uzatma süreci belirli adımları kapsadığı için ev sahibi ve kiracılar tarafından iyi bir şekilde anlaşılması gereken bir konudur. Peki kira sözleşmesi nasıl uzatılır ve süreci nasıl işler? İşte kira sözleşmesinin uzatılma süreciyle ilgili önemli detaylar…

Bakan Işıkhan'dan emeklilere son dakika müjdesi: Emekli maaşlarında iyileştirmelere dair gereken adımları atacağız!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği maş zammına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklama yaptı. Işıkhan yılbaşında emekli maaşlarında yapılacak iyileştirmelere ilişkin gereken adımları atacaklarını söyledi.

Kentsel dönüşüm: Yeni yasa teklifi ve bilinçli adımlar nelerdir

Kentsel dönüşüm, şehirlerin modern ve güvenli bir geleceğe adım atması için oldukça önemlidir. Yeni yapılan düzenlemelerle bu dönüşüm sürecinin hem daha verimli hem de daha adaletli ilerlemesi amaçlanıyor.

Türk ekonomisinde atılan olumlu adımlar yatırımcıların onayını aldı!

EBRD Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, "Türkiye'nin Ortodoks para politikalarına geçeceği vaadi ve bunun; önemli faiz artırımları, likidite ve kredinin sıkılaştırılması yoluyla yerine getirilmesi yatırımcıların onayını almıştır" dedi.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

ev dekorasyonunda adımlar Haberi

ev dekorasyonunda adımlar

Kış boyunca renklerin gücünden yararlandınız ve ne kadar cesur olduğunuzu gösterdiniz. Şimdi desenleri bir arada kullanarak eve hareket getirme zamanı! Bu alışık olduğumuz tek bir desenin kullanıldığı klasik dekorasyon anlayışına bir başkaldırı. Farklı desenleri bir arada kullanmak kolay değil ama belli bir dengeyi gözettiğinizde işler çok kolaylaşıyor. Geometrik desenlerin güçlü etkisini küçük çiçeklilerle yumuşatmak, çizgilileri puanlılarla dengelemek işin özü.


KARMAŞADAN KAÇIN


Desenler, renkler gibi kişiliğinizi ortaya koyan ve evinize hareket getirecek öğeler olduğu için desen seçimine dikkat edin. Küçük çiçek desenleri romantik feminen bir hava yaratırken, büyük yapraklı, ağaçlı orman desenleri içinizdeki vahşi kişiliği ortaya çıkarabilir. Duvar kağıdı olarak baskın desen kullanmak niyetindeyseniz, çok sevdiğiniz bu desenin içinde boğulmamak için bunu bir duvarla sınırlı tutmak akıllıca olacaktır. Aynı mekanda birden çok...