29 / 04 / 2024

Ev kredisi başvurusu

Ev kredisi başvurusu

Bir kimsenin kredi kullanarak ev alabilmesi için öncelikle gelirin aylık ödemelere uygun olması ve evin de gerekli koşulları taşıyor olması gerekiyor. Peki, ev kredisi başvuru şartları nelerdir?

Ev kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ev kredisi kullanılarak, mesken sahibi olmak isteyen kimseler uzun vadede ve düşük faiz oranları ile konut sahibi olabiliyor. Peki, ev kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Evlilik kredisi başvurusu 15 Şubat'tan itibaren başlayacak!

Evlilik kredisi için başvuru tarihleri geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Evlilik kredisi başvurusu onaylanan kişilere toplam olarak 48 ay vadeli iki sene geri ödemesiz 150 bin lira verileceği açıklandı. Evlilik kredisi başvurusu 15 Şubat'tan itibaren depremden etkilenen illere verilecek.

Düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

Son günlerde, düşük faizli konut kredisi kampanyası detayları vatandaşlar arasında merak ediliyor. BDDK, Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk kez ev almak isteyenlere 15 yıl vadeli, 1.20 faizli konut kredisi fırsatı sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

2023 konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler neler?

Konut kredisi alırken bazı belgelerin ilgili bankaya teslim edilmesi gerekiyor. Peki 2023 yılında 2023 konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler neler? İşte detaylar...

İlk kez ev alacaklar dikkat! 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı?

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Deprem kredisi için nasıl başvuru yapılır! İşte kamu bankalarından deprem kredi şartları

Son zamanlarda, deprem kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin sayısı artıyor. Türkiye kamu bankaları depremzedeler için kredi desteği sağlayacak kampanyalarını duyurdular. 

Deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? Deprem kredisi nedir? Deprem kredisi veren bankalar hangileridir?

Deprem kredisi başvuruları gündemde yer alıyor. Deprem kredisi başvuruları belli oldu. İşte detaylar!

Ziraat Bankası destek kredisi başvuru nasıl yapılır? Ziraat Bankası destek kredisi başvurusu devam ediyor mu?

Ziraat Bankası destek kredisi başvurusunun devam edip etmediği vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Düşük faizli konut kredisini hangi bankalar veriyor? 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır?

Ev almak isteyenler 0.99 faizli ev kredisi başvurusu ne zaman başlayacak ve 0.99 faiz kredi hangi bankada var gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte detaylar...

Su aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Su aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Yeni bir ev satın alanların, kiraya çıkacakların ya da iş yeri açacakların öncelikli olarak elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini açtırmaları gerekiyor. Peki, Su aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Su aboneliği ücreti 2022 ne kadar? İşte tüm detaylar...

0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? 

0.99 faiz oranlı konut kredisi başvuruları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? İşte ayrıntılar...

Ev kredisi başvurusu Haberi

Ev kredisi başvurusu

Ev kredisi başvuru şartları!

Ev sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların sunduğu düşük faizli konut kredisi paketlerinden faydalanabiliyor. Kişinin kredi kullanarak ev alabilmesi için öncelikle gelirin aylık ödemelere uygun olması ve evin de gerekli koşulları taşıyor olması gerekiyor.


Kredi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişmek ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak koşullar bulunuyor.


Ev kredisi almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Hemen hemen her banka sizin düzenli bir geliriniz olmasını ister. Düzenli geliriniz maaş, kira ve diğer gelirlerin toplamı olarak ifade edilir. Düzenli geliriniz ne kadar mortgage alabileceğinizi belirler.


Taşınmaz malın özellikleri

Taşınmaz mal banka tarafından...