29 / 04 / 2024

EV- SA Çelik villa fiyatları

EV- SA Çelik villa fiyatları

Yaklaşık 20- 25  günde teslim edilen EV-SA Çelik'te 100 metrekarelik bir villa 46 bin TL'den yapılıyor. Projede peşinde yüzde 5 indirim sağlanıyor.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

Ev hanımlarına müjde! Aile ve Gençlik Bankası kurulduğunda emeklilik fırsatı sağlanacak! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı geldi. Yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak. İşte ev hanımlarına emeklilik fırsatına dair gelişmeler... 

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor! İşte 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyat listesi...

Depreme dayanıklılığı ile bilinen çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Çelik ev almak mantıklı mı? Çelik evin ömrü ne kadar?

Son yıllarda çok tercih edilen yapılardan biri de çelik evler olarak karşımıza çıkıyor. Çelik ev, Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremden sonra daha da tercih edilmeye başladı. Peki çelik ev dayanıklı mı ve tercih edilmesi mantıklı mı?

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

EV- SA Çelik villa fiyatları Haberi

EV- SA Çelik villa fiyatları

EV-SA Çelik, prefabrik, ağır ve hafif çelik yapılar inşa ediliyor. EV-SA Çelik'te 100 metrekarelik bir villa 46 bin TL'den yapılıyor. 


Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanan EV- SA Çelik Prefabrik Evleri'nde yüzde 40 peşin verilip, kalan tutar 3'e bölünebiliyor. Projede kişi uygun ödeme planı hazırlanıyor. 

EV- SA Çelik villaları fabrikada 10 gün, arsa üzerinde 7 gün sürecek zamanda hayata geçiriliyor. EV- SA Çelik Villaları'nın yaklaşık 20- 25  günde teslim edilmesi planlanıyor. 

0216 443 43 41