05 / 05 / 2024

ev sahibi doğalgaz aboneliği için ne gerekir

ev sahibi doğalgaz aboneliği için ne gerekir

Ev sahibi olarak doğalgaz aboneliğinin adınıza düzenlenmesi için gerekli belgeler ile birlikte doğalgaz dağıtım şirketine müracaat etmeniz gerekiyor. Peki, ev sahibi doğalgaz aboneliği işlemleri nasıl yapılır? İşte doğalgaz aboneliği..

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

EPDK’dan kritik doğalgaz açıklaması! Hemen bakın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen iki büyük depremin elektrik piyasasındaki önlisans ya da üretim lisansı sahibi tüzel kişilerle doğalgaz piyasasındaki lisans ve sertifika sahibi gerçek ve tüzel kişilerin bazı süreli yükümlülükleri açısından "mücbir sebep" olarak kabul edilmesine karar verildi.

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile Bakanı resmen bizzat açıkladı! Ev sahibi kiracı fark etmez para ödemesi yapıldı şimdi hesabınıza tıklayın

Aile Bakanı tarafından ev sahibi ve kiracılara yönelik doğalgaz yardımı hakkında açıklamada bulunuldu. Bakan Yanık ödemelerin hesaplara geçmeye başladığını belirtti.

Yıllarca taksit ödemeden 2 haftada ev sahibi olmak mümkün! Hayallerinizi ertelemeyin!

Konut fiyatlarındaki yükseliş ile birlikte ev sahibi olma hayalini ertelemek ya da unutmak zorunda kalanlar ya da doğa ile iç içe yaşamak isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan prefabrik evlerle ilgili merak edilenleri araştırdık.

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne kadar? (2022 e-Devlet doğalgaz yardımı başvuru ekranı)

Doğalgaz yardımı başvurusu, ısınma ihtiyacını karşılamakta zorlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında ön sıralarda yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarla birlikte doğalgaz yardımı için ücretin arttığını duy

Doğalgaz yardımı başvurusu 2022 nasıl yapılır? Doğalgaz fatura desteği şartları nedir?

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik ödenmeye başlanan doğalgaz yardımı 450 TL ile 1.150 TL arasında yapılıyor. Bu ödenekten faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar başvuru şeklini ve şartlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

İhtiyaç sahibi ailelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz fatura yardımı yapılıyor. Peki, "Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek? işte o soruların cevapları...

Doğalgaz desteği başvuruları başladı! 1.150 lira ödenecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yüz binlerce ihtiyaç sahibi haneye yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteğinde başvuruların bugün itibarıyla başladığı açıklandı.

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısından sonra milyonların yüzünü güldüren açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı gibi doğalgaz yardımı da yapılacağını duyurdu...

Elektrik ve doğalgaz yardımı resmen başladı!

Geçtiğimiz günlerde soğuk kış ayları için ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı ile birlikte doğalgaz yardımı da açıklandı. İhtiyaç sahiplerini yakından ilgilendiren doğalgaz desteği ve elektrik faturalarına verilen destekler devam ediyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı: Doğalgaz desteği verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım kapsamında ısınma desteği olarak doğalgaz ve kömür desteğinde bulunacak.

ev sahibi doğalgaz aboneliği için ne gerekir Haberi

ev sahibi doğalgaz aboneliği için ne gerekir

Ev sahibi doğalgaz aboneliği işlemleri!

Ev sahibi olarak doğalgaz aboneliğinin adınıza düzenlenmesi için gerekli belgeler ile birlikte doğalgaz dağıtım şirketine müracaat ediliyor. Burada ev sahibi doğalgaz aboneliği işlemleri yapıldıktan ve abonelik bedeli ödendikten sonra abonelik alınmış oluyor.


Ancak öncelikle taşınmazın yer aldığı sokakta doğalgaz hattının olup olmadığın belirlenmesi gerekiyor. Müracaat buna göre yapılıyor.


İstanbul'da doğalgaz aboneliği işlemleri İGDAŞ’ta yapılıyor. Burada yapılacak abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılır. 


Abonelik talebinin uygun bulunması durumunda talep sahibi ile Doğal Gaz Bağlantı Sözleşmesi imzalanır. 


Sokakta doğal gaz hattı yoksa;

İGDAŞ Pazarlama Şeflikleri ile görüşerek veya 153 nolu İGDAŞ Çağrı Merkezi arayarak abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz.


Doğal Gaz Bağlantı başvurusu yapmış olduğunuz yerde gaz kullanımı da yapacak iseniz; bağlantı işlemi ile birlikte sözleşme...