25 / 07 / 2024

Evdekifırsat porföyü

Evdekifırsat porföyü

Teslime hazır ev satışında fırsatlı ödeme planları sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 proje ekledi. Sultanbeyli’de yükselen İdilia’da peşinat ödenmiyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Beko'dan yılbaşına özel Grundig Google TV'lerde indirim kampanyası...

Beko'dan seçili ürünlerde efsane bir kampanya fırsatı. Beko, Yılbaşına Özel Grundig Google TV'ler 11.999 TL'den başlayan indirim fıratları sunuyor. Beko, aralık ayına özel bir kampanya sunmaktadır. Kampanya 21-31 Aralık 2023 tarihleri içerisinde geçerli olacaktır. İşte ayrıntılar...

Yeni yılla beraber konut sitesi aidat zamları belli olacak! Yüksek zam oyunlarına dikkat!

Yeni yıldan itibaren sitelerde yeni aidat zamları belli olacak. Bazı fırsatçı site yönetimlerinin şimdiden yüksek zam taleplerinde bulunduğu ifade ediliyor. Uzmanlar ise her yönetimin bir olmadığını aktararak "Sap ile samanı karıştırmamalıyız" diyor.

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tablo Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Tablo Adalar projesinde konut teslimleri yıl sonunda başlıyor. Projede peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı sunulurken, yüzde 35'ini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. Peki Tablo Adalar'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

ŞOK’ta, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim!

​​​​​​​ŞOK’tan indirim konusunda ekim müjdesi geldi. Buna göre, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim fırsatı başladı. İşte 1 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Ev hanımlarına müjde! Aile ve Gençlik Bankası kurulduğunda emeklilik fırsatı sağlanacak! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı geldi. Yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak. İşte ev hanımlarına emeklilik fırsatına dair gelişmeler... 

ŞOK Market'te peşin fiyatına 6 taksit fırsatı! 2 yıl garantili ATV 6 V 1.199 TL! ŞOK 9 Eylül kataloğu

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sağlanacak.

Benzin, motorin ve LPG alacakların başına talih kuşu kondu! Bu fırsat 40 yılda bir gelir!

Son günlerde benzin ve motorine peş peşe zam gelirken benzin 36 TL’yi, motorin ise 37 TL’yi aştı. Dün gece LPG’ye 1 lira 31 kuruşluk zam geldi ve 17 TL’yi aştı. Bunun üzerine, Yapı Kredi ise akaryakıt alımlarına yönelik yeni bir kampanya hazırlayarak akaryakıt alacak kişileri sevindirdi.

EYT bekleyenler için yeni fırsat: 10 yıl erken emeklilik imkanı!

Son gelen müjdeli haberle birlikte EYT (Erken Yaşta Emeklilik) hayali kuranlar için yeni bir fırsat doğuyor. Sigorta girişi tarihi dikkate alınarak emekli olamayanlar, artık 10 yıl erken emeklilik imkanından yararlanabilecekler. 

İasos Marin Evleri'nde 24 vade 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

İasos Marin Evleri'nde yüzde 50 peşinat ödemesi ile 24 ay vade ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri projesinde konut fiyatları kaç TL? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Velux Yalıkavak'ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri mevcut.

Evdekifırsat porföyü Haberi

Evdekifırsat porföyü

TESLİME hazır ev satışında fırsatlı ödeme planları sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 proje ekledi. Sultanbeyli’de yükselen İdilia’da peşinat ödenmiyor. 120 ay taksitle, yılda bir kere şirket bünyesinde gerçekleşen sabit ara ödemeler yer alıyor. 1+1’erin aylık taksitleri 1.400 TL’den başlıyor. TEM Vitrin projesinde 1+1 daireleri peşinat vermeden, aylık 1.950 TL taksit imkanıyla 2016’da teslim alabilecek. Yılda 1 kere şirket bünyesinde sabit ara ödemeler...