15 / 06 / 2024

evini kiralayan ünlüleri

evini kiralayan ünlüleri

Sinema dünyasının ünlüleri kazandıkları paranın büyük kısmını gayrimenkule yatırıyor. Yani pek çoğunun çok sayıda evi var. Bazıları da bir zamanlar milyonlarca dolar ödeyerek satın aldıkları evlerinden para kazanıyor. Nasıl mı? Onları kiraya vererek.

Evini büyük zararla teslim alan Mağdur ev sahibi sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları gündemdeki yerini korurken, evini büyük bir zararla teslim alan Mağdur ev sahibi de görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Charlize Theron evini 117 milyon TL'ye satışa çıkardı! İstanbul'da o fiyata ev alınmıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, Hollywood’daki malikanesini 3.8 milyon dolara yaklaşık olarak 117 milyon liraya satışa çıkardığını duyurdu. Buna göre, ünlü oyuncu evini istediği fiyata satsa da İstanbul'da bulunan bazı semtlerdeki evleri bile alamaz.

Emlakçı gibi evini satmaya çalışıyor! Dünyaca ünlü o isim lüks villasını 10 milyon dolar indirimle satıyor!

Hollywood’un son yıllarda adından en çok söz ettiren isimlerinden Alec Baldwin, Hamptons'daki evini 10 milyon dolar indirimle satmaya çalışıyor.

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Evini günlük kiraya verenlere dikkat: artık yeni düzenlemeyle günlük kiralama yapılabilecek

Günübirlik kiralamalarla ilgili yeni bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Bu düzenleme, günübirlik kiraya verilen konutların ticari işletme olarak kabul edilmesini ve bu nedenle belge edinilmesini zorunlu kılabilir. Bu tarz işletmenin açılabilmesi için yazılı onay gerekiyor. 

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Paparazzilerin ilgisinden bunalan George Clooney, sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü isim, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın aldığı, Como Gölü'ndeki evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı. 

Son dakika: 1 ay süresi var, ev kiralamada yeni dönem başlıyor! 

Ev kiralayan ya da evini kiralayan milyonlarca vatandaşı kapsayan yeni düzenleme için geri sayım başladı. Kira uyuşmazlıklarında yeni dönem 1 Eylül'de hayata geçiyor. İşte detaylar...

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Yargıtay'dan emsal günlük kiralama kararı! Evini günlük kiralayanlara şok!

Yargıtay 20. Hukuk Dairesi, saatlik, günlük kısa süreli kiraya verilen konutlara ilişkin tartışmaya nokta koyan kritik bir karar aldı. Yargıtay bu tarz saatlik, günlük ve haftalık olarak kısa süreli kiraya vermeyi “ticari amaçlı kiralama” olarak gördü. İşte detaylar...

Dünyanın en ünlüleri altının ne kadar olacağını açıkladı! Bunu okumadan altın almayın

Ons altındaki düşüş ile birlikte altında dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılar da altın fiyatlarındaki iniş çıkışların nasıl devam edeceğini dikkat ile takip ediyor. İki dev banka ise süreçle ilgili çok kritik açıklamalarda bulundu. İşte altın fiyatlarının alacağı seviye...

evini kiralayan ünlüleri Haberi

evini kiralayan ünlüleri

Sinema dünyasının ünlüleri kazandıkları paranın büyük kısmını gayrimenkule yatırıyor. Yani pek çoğunun çok sayıda evi var. Bazıları da bir zamanlar milyonlarca dolar ödeyerek satın aldıkları evlerinden para kazanıyor. Nasıl mı? Onları kiraya vererek. 


Ama elbette ünlülerin evlerinin kirası herkesin ödeyebileceği türden değil. Bakalım hangi Hollwood ünlüleri hangi evlerini aylık kaç paraya kiraya veriyor.



Harry Potter ile yıldızı parlayan Daniel Raddcliffe, New York Manhattan"daki dairesini 4,29 milyon dolara satın almıştı. Şimde aylık 19 bin dolara kiralıyor.



Hilary Swank, New York'taki bu dairesi için aylık 20 bin dolar kira istiyor.



Jessica Chastain, Oscar adayı olduktan sonra kariyerinde parlak bir döneme girdi. Buna bağlı olarak kazancı arttı. Manhattan'da yeni bir daire alan ünlü oyuncu Greenwich'teki eski evini de kiraya vermeye başladı. Onun istediği aylık...