06 / 05 / 2024

evlerde laminat parke

evlerde laminat parke

Konutların çoğunda döşenmeye başlanan parkeye, yılda 1 milyar dolar ödüyoruz. Türkiye'de parke sektörünün yüzde 80'i ahşap görünümlü laminata kayarken, doğal malzemelerden yapılan lamine ve masif parkenin sektördeki hakimiyeti küçük oranlarda kalıyor. Kon

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Müstakil evlerde talep patladı!

Tapusorcom tarafından yapılan araştırmaya göre; koronavirüs salgını sonrasında müstakil evlerde talep patlaması yaşandı. Özellikle İstanbul, İzmir ve Muğla'da müstakil konutların değeri arttı. 

Heyelandan zarar gören evlerde yaşayan vatandaşlar endişeli!

Geçtiğimiz hafta İzmir Çiğli'de meydana gelen heyelan nedeniyle birçok ev zarar görmüştü. Bu evlerde yaşayan vatandaşlar evlerinin yıkılacağı konusunda endişeli

Evlerde Kovid-19 dönüşümü!

Kovid-19 salgınıyla birlikte iş, okul gibi yaşam alanları evlere taşındı. Yeni düzende evlerle olan ilişkiler değişti. Peki evlerde Kovid-19 dönüşümü nasıl olacak? Mimarlar ve tasarımlar evlerde Kovid-19 dönüşümünü anlattı...

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Evlerde kapalı kalanlar müstakil ev arayışına girdi!

Pandemi sonrası gayrimenkul sektörüyle ilgili görüşlerini paylaşan Sebo Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Sebahattin Gülçiçek, ''Pandemi sonrası evlerde kapalı kalan insanlar müstakil ev arayışına girdiler herkes bütçesine göre arayışa başladı'' diye konuştu.

Şanlıurfa'daki depremde bazı evlerde çatlaklar oluştu!

Şanlıurfa'da merkez üssü Hilvan olan 4,1 büyüklüğündeki deprem sebebiyle bazı evlerde çatlaklar meydana geldi.

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Hong Kong'ta 25 metrekarelik mikro evlerde yaşam!

Dünyanın en pahalı şehirlerinden olan Hong Kong, vatandaşlarına dram yaşatıyor. 8 milyon nüfusu olan kentin sadece yüzde 7'lik bölümü konutlar için ayrılmış. Ev fiyatlarındaki pahalılık da insanları mikro evlerde yaşamaya mecbur bırakıyor...

İkinci el evlerde konut kredisi faizleri 0.89’a indi!

Küresel ekonomi yeni tip coronavirus (Covid-19) nedeniyle oldukça olumsuz seyretmesi, yurt içinde döviz kuru ve kredi riskinin artmasına rağmen konut kredisi oranları düşmeye devam ediyor. İkinci el evlerde kredi faiz oranı yüzde 0.89’a geriledi.

PRK Parke İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PRK Parke İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Sevil tarafından kuruldu. 

Adem Gündem Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Adem Gündem Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Gündem ve Alpay Sayın ortaklığında kuruldu.

evlerde laminat parke Haberi

evlerde laminat parke

Konutlarda yüzeyleri örten ve insanların vakitlerinin çoğunu üzerinde geçirdikleri parkeler, ahşap görüntüsü verilmiş malzemeden yapılan 'laminat'a kayarken, sektörün büyüklüğü 1 milyar dolara yaklaşıyor. Yeni konut projelerinin teslim edilmesiyle ivme kazanması beklenen parke sektörünün yüzde 80'ine laminat hakim hale gelirken, doğal malzemelerden yapılan lamine ve masif parkenin sektördeki hakimiyeti küçük oranlarda kalıyor. Konutların çoğuna giren laminat, halı ve muşamba kullanımını da düşürdü. Lamine ve masif parke, gerçek ahşabın dilimlenmesiyle yapılırken, laminat, lamine'nin fotokopisi olarak görülüyor. Ancak laminatın uygun fiyatı Türkiye'deki bütün evlere girmesini sağladı.
Ayakkabı giyilmesi ömrünü uzatıyor
Parke Sanayici ve İşadamları Derneği (PARSİAD) Başkanı Sebahattin Şensoy, laminat parkenin son dönemde çok popüler hale geldiğini belirterek, Türkiye'de sadece laminatta 50 milyon metrekarelik alana ve 500 milyon dolarlık pazar büyüklüğüne ulaşıldığını söyledi....