11 / 05 / 2024

fatih otizm merkezi

fatih otizm merkezi

İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan semteler Atakent ve Fatih'te engelli merkezi açıldı...

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlamdı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturulacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'de doğalgaz dağıtım merkezi kurulması için adımlar atıldığını ve yol haritasının yıl sonuna kadar netleşeceğini söyledi.

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2021 ilk çeyrek değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Fatih ilçesinde konumlu İş Merkezine ait değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Fatih ilçesinde konumlu iş merkezine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Fatih ilçesinde konumlu İş Merkezi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2018 değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Fatih İş Merkezi'ne ait 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu paylaştı. 

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

fatih otizm merkezi Haberi

fatih otizm merkezi

Atakent ve Fatih'te engelli merkezi açıldı. Ağırlıklı olarak otizmli bireylere ağırlık verecek olan engelli merkezinde bireylere, yaşam becerileri, resim, müzik, takı tasarımı ve benzeri dersler...