16 / 05 / 2024

Fatih Projesi imza

Fatih Projesi imza

Fatih Projesi kapsamında gerçekleştirilen " akıllı tahta " ve " yazıcı " alımı ihalesinde mali kontrol süreci tamamlandı. İmzaların 10 gün içerisinde atılması planlanıyor.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kahramankazan ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projelerine imza atacak. Peki TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 ucuz konut projesi...

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Thodex yolsuzluğuyla milyar dolarlık vurgun yapan Mehmet Fatih Özer'den son haber

Türkiye'nin en büyük kripto para yolsuzluğuna imza atan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer, olay patladıktan sonra sırra kadem bastı. Özer'in son olarak Arnavutluk'ta olduğu ve peşine özel ekipler gönderildiği açıklandı ancak Özer'den hala bir haber yok!

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Fatih'te Kara Surları Millet Bahçesi inşası başlıyor!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilecek Kara Surları Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalar başlıyor.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Fatih Projesi imza Haberi

Fatih Projesi imza


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında gerçekleştirilen "akıllı tahta" ve "yazıcı" alımı ihalesinde en düşük teklifi veren şirketlerle 10 gün içerisinde sözleşme imzalanacak.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, FATİH Projesi kapsamında "akıllı tahta" ve "yazıcı" satın alınmasına yönelik ihalede, en düşük teklifleri veren Vestel Elektronik ile OYAK Teknoloji AŞ'nin (OYTEK) tekliflerine yönelik mali kontrol süreci tamamlandı.


Buna göre, ihalede en düşük teklifleri veren iki şirketi sözleşme imzalamaya davet edecek Bakanlığın, Vestel ve OYTEK ile 10 gün içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor.


Proje kapsamında 2015 yılı sonuna kadar bütün ortaokul ve lise sınıflarına etkileşimli tahtaların kurulması hedefleniyor. Bugüne kadar toplam 62 bin 800  tabet bilgisayar dağıtımı yapılırken, meslek liseleri dışındaki diğer liselerin 9. sınıfında okuyan öğrencilerin tamamına...