17 / 05 / 2024

Fatih Üçok açıklamaları

Fatih Üçok açıklamaları

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hürriyet Mahallesi Altınbaşak Sokakta yürütülen kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimizden bilgi aldı.

ŞOK Aktüel 11 Mayıs ürünler kataloğu belli oldu! Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi ŞOK'a ne geliyor?

ŞOK Market 11 Mayıs ile 18 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan aktüel ürünler açıklandı. Peki Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi Şok'a ne geliyor? ŞOK 11 Mayıs 2024 Cumartesi kataloğu.

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Türkiye'nin dolar zengini ili belli oldu! Görünce çok şaşıracaksınız! İstanbul neredeyse sonuncu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından Türkiye'de döviz mevduatının en yüksek olduğu iller açıklandı. Türkiye'de dolar zengini ili belli oldu! Görünce şok şaşıracaksınız! İstanbul neredeyse sonuncu...

Mazot ve gübre desteği artırılacak mı? Çiftçiler dikkat! Ziraat Odaları Birliği'nden şok açıklama! 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 2023-2024 ekim dönemi öncesinde üreticilerin desteklenmesi talebini dile getirdi. İşte Bayraktar'ın o açıklamaları...

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Uzmanların açıklamasını duyanlar şok oldu! Dolar kuru 1 ay sonra tam bu kadar olacak

Döviz kurunda meydana gelen dalgalanmalar ile beraber ekonomistlerden ve uzman isimlerden açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Dolar ve Euro öngörüsü yapan ekonomi analistleri ise yatırımcıları şok etti. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

Fatih Üçok açıklamaları Haberi

Fatih Üçok açıklamaları


Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hürriyet Mahallesi Altınbaşak Sokakta yürütülen kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimizden bilgi aldı.


Hürriyet Mahallesi Altınbaşak Sokakta yürütülen Kanalizasyon Altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ekiplerimizden bilgiler aldı.


En iyi hizmeti üretip sunabilmek için çalışmaların gece gündüz sürdüğünü belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hemşehrilerimizin refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünüyor, kalıcı hizmetlere önem veriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi şehrimiz ve hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layık. Biz de, hemşehrilerimize layık olmak, cadde ve sokaklarıyla ‘Daha Modern Bir Suluova’ inşaa etmek için çalışmalarımıza belirlenen programlar dâhilinde tüm hızıyla devam ediyoruz.” Dedi.


Suluova...