03 / 05 / 2024

ferroliye kayyum atandı

ferroliye kayyum atandı

1955 yılında İtalya'da kurulan, 1989 yılında Türkiye pazarına giren ısıtma ve klima şirketi Ferroli, iflas erteleme istedi, şirkete kayyum atandı.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

MediaMarkt Türkiye CEO'su İspanya'ya atandı

MediaMarkt Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama yapıldı. MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi Faruk Kocabaş, MediaMarkt Saturn Grup içerisindeki en iyi pazarlardan birisi olan MediaMarkt İspanya’ya atandı. 

ABD’de ikinci banka iflası yaşandı, Avrupa borsaları tepetaklak oldu!

Amerika Birleşik Devletleri’nde bankacılık sistemi alarm veriyor. Silikon Vadisi Bankasının (SVB) ardından New York merkezli Signature Bank'a da kayyum atandığı bildirildi. İki iflas kararı Avrupa borsalarında sert düşüşlere yol açtı.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

Site aidatlarını yükseltmek için her türlü şike yapılıyor! Yöneticiler 1 milyon TL'yi cebe atıyor!

Enflasyon ve döviz kurunu bahane ederek, aidatlara yüzde 200'lere varan oranda fahiş zamlardan sonra kötü yönetilen bir çok siteye kayyum atandı. Şimdilerde ise aidat paralarıyla gezip maliyetini site sakinlerine yükleyen yöneticiler türemeye başladı.

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Ziraat Bankası'na kayyum atandı! Flaş gelişmenin nedeni belli oldu

Ziraat Bankası'nın Almanya'da faaliyet gösteren International şubesine Alman Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından kayyum atandı.

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

ferroliye kayyum atandı Haberi

ferroliye kayyum atandı

KAYYUM ATANDI

Dava sonucu alınan kararda ise: "Şerifali Mah. Alptekin Cad. No:41 Ümraniye/ÎSTANBUL adresinde faaliyet gösteren İstanbul Ticaret Sicilinde 279412 sicil mumarası ile kayıtlı ve Anadolu Kurumlar V. D. Başkanlığının 3850061141 numaralı vergi mükellefi, FERROLİISITMA VE KLİMA SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET VE SERVİS A.Ş'ninİflasının ertelenmesi isteğiyle ilgili olarak açılan davada bir karar verilinceye kadar davacı şirkete Hüseyin Sönmez ve Serdar Kıyat'ın denetim kayyımı olarak ATANMASINA, şirket Yönetim Kurulunun alacağı kararların uygulanmasının kayyım onayına tabi tutulmasına, şirket işlerinde Kayyımlara birlikte ve münferit yetki verilmesine, Kayyımlar tarafından şirketin gidişatı ve iyileştirme projesinin işleyişi hakkında aylık rapor tanzim edilmek suretiyle mahkememize sunulmasına oy birliği ile karar verilmiş olup; iflasın ertelenmesi talebiyle ilgili olarak açılan bu davaya itirazı olanların veya müdahiî olmak isteyenlerin bu ilanın...