05 / 05 / 2024

FerYapı teslim tarihleri

FerYapı teslim tarihleri

Şirketin Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projeleri için geri sayım başladı. n FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, FerYapı'nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyledi..

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

TOKİ Adapazarı Korucuk’taki 577 konutun teslim tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 4-29 Aralık tarihleri arasında Adapazarı Korucuk’taki 577 konutu teslim etmeyi planlıyor.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

Tekne ve yelkenlilere talep patladı marinalarda yer kalmadı

Küresel ekonomik kriz, tüm dünyada gelir dağılımındaki uçurumu tetiklerken Türkiye'de tekne ve yelkenlilere olan talep artışı, marinalarda bağlı tekne sayısının ikiye katlanması dikkat çekti. Tekne bir yatırım aracı olurken siparişlerin teslim tarihleri 2024'e kadar uzadı.

TOKİ Göynücek konut teslim tarihleri!

TOKİ Amasya Göynücek projesinde yer alan 110 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kütahya Merkez teslim duyurusu!

TOKİ Kütahya Merkez teslim duyurusu hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kütahya Merkez İnköy Mahallesi 345 Konut Projesi Konut Teslimi 9 Temmuz 27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Başvuruların 25 Ocak 2018 –30 Mart 2018 tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ Afyon Zafer Mahallesi projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

Karamanlı TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilecek!

Burdur'un Karamanlı ilçesinde inşaat çalışmaları süren 283 konut, 4-20 Haziran tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Meram Gödene'de teslim dönemi sona eriyor!

Konya Meram Gödene 509 adet konut projesindeki dairelerin teslim işlemleri;  02 – 30 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Antalya Akseki'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Antalya Akseki projesindeki 50 adet konut için teslim tarihleri 20 Nisan 2018 ile 18 Mayıs 2018 arası olarak belirlendi.

FerYapı teslim tarihleri Haberi

FerYapı teslim tarihleri

E 5 yılda 5 projeyi hayata geçiren FerYapı, eşzamanlı yürüttüğü 3 projesini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planlıyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen lstWest ve Şişli'de ofis hizmeti vermeye başlayan iTower'ı teslim eden FerYapı, şimdi de eş zamanlı yürüttüğü 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. 


BU YIL TAMAMLANACAK 

FerYapı'nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyleyen FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, projelere ilişkin şu bilgileri verdi, "Ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen Premier Kampüs Ofis, son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. 


Premier Kampüs Ofıs'te akıllı sistem platformu üzerinden dijital kart sistemi sayesinde tüm hareketlilik takip edilebiliyor. Geniş sosyal olanaklarıyla dünyadaki ofis tercihinin Türkiye'deki ilk örneği olan Premier Kampüs'te 120 metrekareden...