18 / 05 / 2024

Finansman şirketlerinde kredi verme

Finansman şirketlerinde kredi verme

Tüketici kredilerinde finansman şirketlerinin payı hızlı büyüyor. Bu şirketlerin kredilerinde son üç yıllık artış yüzde 50’yi geçti.

Kredi faizlerindeki yükseliş, Tasarruf Finansman Sektörü'ne yaradı! Sektör 2023 yılında 2 kat büyüdü!

Konut kredisi faizlerinde son dönemlerde yaşanan yükselişler vatandaşları da alternatif finansman arayışına itti. Bu kapsamda 2022 yılında regüle edilen Tasarruf Finansman Sektörü öne çıkıyor. FKB Başkan Vekili Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 2023 yılında sektörün aktif büyüklüğünün 2 katına çıktığını

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Şirket kredi kartlarında limitler güncellensin, uzun vadeli taksitli kredi verilsin!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, "Yakın zamana kadar finansmana ulaşım problemi vardı. Şu anda finansmana ulaşımdan ziyade finansmanın maliyeti daha önemli. Şirket kredi kartlarına mutlaka düzenleme yapılmalı” dedi.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Citroen'den avantajlı finansman fırsatı! 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı...

Markanın haziran ayı kampanyası devam ederken Citroen'de seçili modellere 100 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sağlanıyor. İşte detaylar...

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yeni bir otomobil satın almayı düşünüyor veya mevcut arabanızı yenilemeyi planlıyorsanız, Yapı Kredi'nin 48 aylık taşıt kredisi teklifini kaçırmayın! Yapı Kredi'nin geniş kapsamlı finansman seçeneği, size birçok  avantaj sunarak araç sahibi olma yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.

Mitsubishi Space Star'da şimdi Temmuz'da öde ya da 0.99 faizli kredi! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Mitsubishi, Space Star 1.2 Intense CVT modelli araçlar için Nisan 2023'te bir kampanya var. Müşteriler 50.000 TL'ye kadar kredi alabilir ve 12 ay vadeli finansman sağlayabilir. 3 ay ödeme erteleme seçeneği de mevcut.

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay ödemesiz kredi kararı açıklandı! Fırsat bu fırsat!

Yeni yapıların inşasına ve kentsel dönüşüme ilişkin hazırlanan finansman paketi doğrultusunda kişi başına 1 milyon 250 bin TL’ye kadar finansman imkanı sunulacak kredi paketinin detayları belli oldu.

Ev sahibi olmak için bekleyenler son dakika müjdesi! Düzenleme yasalaştı! Çok ucuz kredi geliyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşın beklediği haber geldi. Orta gelirli kesimin konut sahibi olabilmesi adına düşük faizli kredi fırsatı sağlayacak olan ‘Yeni Konut Finansman Programı’ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilerek yasalaştı.

Yeni Konut Finansman Programı’nın detayları belli oldu. Kredi faiz oranları ne olacak?

Yeni Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi Meclis komisyonda kabul edildi. İlk kez ev sahibi olacaklara yönelik olan kampanya kapsamında; kredi faiz oranından devletin sağlayacağı katkıya kadar bütün detaylar belli oldu.

Finansman şirketlerinde kredi verme Haberi

Finansman şirketlerinde kredi verme

Tüketici kredilerinde finansman şirketlerinin payı hızlı büyüyor. Bu şirketlerin kredilerinde son üç yıllık artış yüzde 50’yi geçti.


Alarm seviyesine gelen cari açığın azaltılması ve tüketime dayalı büyümenin frenlenmesi amacıyla 2013 yılında alınan önlemlerin ardından, bankaların tüketici kredilerinde artış hızı yavaşlarken, tüketici finansman şirketlerinin kullandırdığı kredilerin sayı ve miktarında yaşanan hızlı artış dikkat çekiyor. 2015 yılında yeni açılan ihtiyaç kredisi sayısı 125 bin adet iken, bu sayı bu yılın sadece ilk yarısında bir milyonu aştı. Son üç yılda kredi hacmindeki büyüme ise yüzde 50’nin üzerinde gerçekleşti. Parasal hacim henüz düşük düzeyde bulunmakla birlikte, tüketici finansman şirketlerinin kredi piyasasındaki paylarının hızlı artması, Merkez Bankası’nın yayınladığı son Finansal İstikrar Raporu’nda da analiz edildi. “Hanehalkı Finansman Kaynağı Olarak Finansman Şirketleri” başlıklı makalede, “Son dönemde...