28 / 04 / 2024

Fitch türkiye açıklaması

Fitch türkiye açıklaması

Foreks'in servis ettiği habere göre Fitch ay sonunda Türkiye'nin notunun düşürülmesi riski bulunduğunu açıkladı. Fitch yaptığı açıklamada ekibinin not değerlendirmesi konusunda Türkiye’de çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Fitch Ratings: Türkiye yatırım ülkesi!

Fitch Ratings, internet sitesinden yaptığı açıklamada yapılan ‘metodoloji değişikliğine’ bağlı olarak Türkiye’nin yerel para birimi cinsinden kredi notunu BBB- olarak düzenlediğini açıkladı

Fitch'den Türkiye açıklaması!

Fitch Ratings açıklamasında, "Türkiye'de Hazine garantili tahvil ihraçları fonlama profili açısından pozitif. Hazine garantili tahvil ihraçları, çeşitlendirilmiş yatırımcı tabanını çekmede yardımcı olacak" ifadesine yer verildi.

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

En fazla vergiyi Türkler ödüyor! Türkiye, ÖTV ve KDV'de açık ara Avrupa şampiyonu...

Türkiye, Avrupa’da otomobil satın alırken en çok verginin ödendiği ülke olarak kayda geçti. OECD’nin dört farlı araç kategorisi için yaptığı vergisiz ve tüm vergiler dahil rakamları karşılaştırıldığında her alanda Türkiye açık ara önde bulunduğu açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

IVECO Türkiye açıkladı! Iveco, 2024 yılına yeni logosu ile girecek...

IVECO Türkiye üst yönetim kadrosu, İspanya'da yapılan IVECO 2024 modelleri lansmanından sonra İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geldi; 2023 senesi masaya yatırıldı ve 2024 beklentileri dile getirildi. İşte haberin detayları...

Çin devreden çıktı, 1 milyon çiftçi ile Türkiye açığı kapatacak!

Çin’in meyve üretim alanlarını pirinç üretimine ayırması ile piyasada boşluk oluştu. Meyve suyu endüstrisinde Türkiye’ye talebin arttığını belirten Meyve Suyu Endüstrisi Derneği Başkanı Ozan Diren, “Bu yıl 500 milyon dolarlık ihracata ulaşacağız” dedi.

TİSK’ten son dakika asgari ücret açıklaması geldi! Bakan Işıkhan enflasyonu vurgulamıştı: Asgari ücrette flaş gelişme!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Akansel Koç, asgari ücret görüşmelerinin önümüzdeki günlerde başlayacağına dikkat çekti. İşte TİSK'ten yapılan o son dakika açıklaması...

Fitch Ratings’dan güzel haber! Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Fitch Ratings, orta vadeli potansiyel büyüme öngörüsünü yüzde 3,9'dan 4,1'e çıkardı.

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Çip üretiminde Türkiye anahtar ülkelerden birisi olacak!

Yongatek Microelectronics Genel Müdürü Ali Baran, ABD'deki önemli şirketlerin CEO'larının 21. yüzyılda petrolün yerini çipin alacağını söylediğini belirterek, "Türkiye açısından bu konuyu bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Fitch türkiye açıklaması Haberi

Fitch türkiye açıklaması


Foreks'in servis ettiği habere göre Fitch ay sonunda Türkiye'nin notunun düşürülmesi riski bulunduğunu açıkladı. Fitch yaptığı açıklamada ekibinin not değerlendirmesi konusunda Türkiye’de çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli Fitch’in açıklamalarına tepki göstererek, “Türkiye ekonomisini haftalık aylık veriler üzerinden geçiş süreçlerinde iken verilen kararlar sağlıklı olmaz” diye...