02 / 05 / 2024

Forte dei Marni

Forte dei Marni

Rusya’da inşaat işi yapan İzzet Çalgüner, İtalya Toskana’da zengin Rusların tatile gittikleri Forte dei Marni’de geceliği 1500 Euro’luk butik otel açıyor

Dünyanın en eski bankası Monte Paschi'de 1 milyar dolarlık hisse satışı

Kuruluş tarihi 1472 yılına kadar uzanan dünyanın en eski bankası İtalyan "Monte dei Paschi di Siena"nın yüzde 25’i, 920 milyon euro'ya yani 1 milyar dolara satıldı.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Uçan tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Forte Halka Arz Tarihi ve Detayları Açıklandı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayıyla gerçekleştirilecek olan Forte halka arzı için beklenen tarihler ve ayrıntılar sonunda açıklandı. Forte'nin halka arzı, yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmekte. İşte Forte halka arzının tarihleri, lot sayısı, fiyatı ve diğer detaylar...

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Kriptoda şok devam ediyor! Bir sabit coin daha dibi gördü! 

Terra’nın çöküşünden sonra ‘sabit coin’ DEI de 1 dolarlık çıpasını yitirdi. SOn zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlık piyasasının en popüler sabit coinleri arasında yer alan Tether’deyse hacim kaybı dikkat çekiyor.

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 

Forte Proje Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Proje Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yıldız tarafından kuruldu.

Forte Metal Hırdavat İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Metal Hırdavat İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Gayıp tarafından kuruldu. 

Avrasya GYO esas sözleşmesinin 8. maddesini değiştiriyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesinin 8. maddesini deiştirmek için SPK'ya başvuru yapacak. 

Çinliler ev sahipliğinde ABD'yi geçti!

Çinliler ev sahipliğinde ABD'yi geçti. Çin'dei milenyum kuşağı ABD'deki yaşıtlarına göre iki kat daha fazla ev sahibi... Ülkedeki anne ve babalar oğullarının evlenebilmesi için ev sahibi olmalarını sağlıyor.

Eston Şehir Mahallem'de son 50 daire için yeni kampanya!

Bahçeşehir’dei inşa edilen Eston Şehir Mahallem’de, son 50 daire için çok cazip koşullarda kampanya yoğun ilgi görüyor. Yeni kampanya ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 100 iyi gelecek.

Forte dei Marni Haberi

Forte dei Marni

Uzun yıllar profesyonel olarak Rusya’da inşaat projelerinde çalıştıktan sonra 2008’de yüzde 51’i kendine ait Costa Group’u kuran İzzet Çalgüner, İtalya’da zengin turistlere hitap edecek lüks butik otel yatırımı yapıyor. Türkçesi ‘mermer kale’ anlamına gelen Toskana’da Forte dei Marni Kasabası’nda inşaatı yarım kalmış bir oteli devralan Çalgüner, “38 odalı olacak ama gelir seviyesi yüksek kesime hitap edecek. Oraya tatile gelenlere ne istiyorlarsa sunulacak. Kullanmak isterlerse kapısında Ferrari, Porsche, Aston Martin bekleyecek” dedi. Otelde oda fiyatlarının gecelik 1500 ile 2000 Euro arasında değişeceğini anlatan Çalgüner, “Projenin bir kısmı tamamlandı. Mayıs 2013’te resmen açılacak. Adı Point Hotel Spa Resort olacak” dedi. 


400 MİLYON DOLARLIK İŞ 

Fortei dei Marni, Akdeniz kıyısında üst gelir grubundan İngiliz ve Almanların yanı sıra son yıllarda Ruslardan da ilgi gören...