27 / 05 / 2024

fuat gözüm kimdir

fuat gözüm kimdir

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Emeklilerin gözü 100. yıl müjdesinde!

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte tüm emeklileri ilgilendiren merak edilen detaylar...

Milyonların gözü okkalı zamda! Sosyal destek ödemelerine yeni ayda zam var mı? Yardım paralarında son gelişmeler...

Aile Destek ödemesi alanların gözü kulağı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal yardım paralarına zam gelecek mi, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

fuat gözüm kimdir Haberi

fuat gözüm kimdir


Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı.


Dualarla ve kurban kesilerek okulun temelinin atılmasının ardından heyecanını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Kurumlar ve vatandaş el ele vererek bugün yeni bir okulumuzun daha temelini atıyoruz. Hayırsever işadamımızın bağışıyla Yeşilevler’e bir eğitim yuvası daha kazandırıyoruz. Bu güne kadar çok sayıda iş yeri, fabrika, tesis açılışı yaptım. Ama hiçbir açılış beni bir okul açılışı kadar heyecanlandırmıyor. Temennimiz burada eğitim alacak olan öğrencilerimizin vatana, millete hayırlı birer insan olarak yetişmesi ve topluma kazandırılmasıdır.   Başta hayırsever işadamımız Fuat Gözüm olmak üzere “Benim önceliğim eğitim” diyen herkesi kutluyorum. Bu büyük bir ayrıcalıktır” dedi.


Yaşar’a teşekkür


Yenimahalle’de yapılan sosyal projeleri ve eğitim desteklerini yakından...