03 / 05 / 2024

fuzul vadiyaka satış ofisi

fuzul vadiyaka satış ofisi

Fuzul Vadiyaka Evleri satılık daire fiyatları 495 bin TL'den başlayarak, 1 milyon TL'ye kadar çıkıyor. Başakşehir'de yer alan Vadiyaka Evleri projesi Haziran 2017'de tamamlanıyor...

Yabancıya konut satışı 1 yılda yüzde 50 düştü!

Fuzul Topraktan, aşamalı konut sistemiyle erişilebilir konut çalışmalarına başlarken, Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Fuzul GYO'nun bu yıl satış hasılatı hedefi 2.4 milyar TL! 

Fuzul GYO tarafından Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer stoklardan bu yıl beklenen satış hasılatı rakamları açıklandı. İşte o rakamlar... 

Fuzul GYO 2024'te gayrimenkul projelerinden 529.4 milyon TL uluslararası satış hasılatı hedefliyor! 

Fuzul GYO 2024'te Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer projelerinden 529 milyon 447 bin TL uluslararası satış hasılat tutarı elde etmeyi hedefliyor. 

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Ispartakule İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor. -

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Başakşehir Avrasya 3 yeni etap satışları başladı! Yüzde 30 indirim, 30 aya varan vade imkanı...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Başakşehir'de yükselen Avrasya 3 projesinde satışlar başladı. Kampanyalı satışı gerçekleşen proje yüzde 30 indirim ve 30 aya varan vade fırsatı sunuyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Fuzul Yapı Beşiktaş Projesi yıl sonunda satışta!

Balmumcu'da Boğaz manzaralı lüks bir konut projesi hayata geçirmek için düğmeye basan Fuzul Yapı patronu Zeki Akbal, yeni projesinde satışların sene sonu başlayacağını dile getirdi.

Fuzul Yapı'nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Fuzul Yapı, yeni projesi için start verdi. Şirketin 461 milyon TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

fuzul vadiyaka satış ofisi Haberi

fuzul vadiyaka satış ofisi


Vadiyaka Evleri projesi Fuzul İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Başakşehir Vadiyaka Evleri projesi 361 adet konut ve 56 adet ticari birimden meydana geliyor.


Fuzul Vadiyaka Evleri satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Başakşehir Vadiyaka Evleri projesinde yüzde 40 peşinat vererek, firma bünyesinde 12 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.


Vadiyaka Evleri Başakşehir projesinde dairelerin büyüklükleri 109 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor. Vadiyaka Evleri Başakşehir'de teslimler Haziran 2017'de yapılıyor.


Fuzul Vadiyaka Evleri satılık 2+1 daireler 495 bin TL ile 560 bin TL arasında, 3+1'ler 600 bin TL ile 800 bin TL arasında, 4+1'ler 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında fiyatlandırılıyor.




Tel: 444 6 313

Web: http://www.vadiyaka.com/

Gülcihan...