10 / 05 / 2024

g rotana dolar kuru

g rotana dolar kuru

Döviz kurlarının ABD seçimleri, iç ve dış siyasi gerilimlerin etkisiyle son aylarda hızlı bir yükselişe geçmesi üzerine, iç piyasada döviz kurları ile satış yapan proje geliştiricileri, alıcıların kurdan dolayı zarar etmemesi ve satışların etkilenmemesi için döviz kurunu sabitlemeye başladı.

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Güncel dolar kuru: Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?

Güncel döviz kurları yatırımcının gündeminde. Yatırıcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?' sorularını araştırıyor. 27 Mart 2024 dolar/TL kuru...

ABD enflasyonu doları güçlendirdi! Dolar/TL 30,86 TL'den işlem görüyor

ABD'den gelen enflasyon verileri sonrasında dolar güçlendi. Bugün dolar/TL kuru 30,86 liradan işlem görüyor. 

Dolar ve euroda tarihi rakamlar! Dolar 30,35 TL, Euro 32,95 TL'den işlem görüyor!

Dolar kuru ve euro tarihi seviyelerde kalmaya devam ediyor. 23 Ocak 2024 Salı günü dolar kuru 30,35 TL, Euro 32,95 TL'den işlem görüyor.

Dolar bugün güne nasıl başladı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 8 Ocak gününe değer kazançlarıyla başladı. Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 8 Ocak 2024 dolar/TL kuru.

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Son dakika dolar/TL kuru 28,94 TL'den işlem görüyor!

Dün 28,89 liradan işlem gören dolar/TL kuru 5 Aralık Salı günü şu dakikalarda 28,94 TL'den işlem görüyor.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Dolar 24 lirayı gördü! Gerçek ortaya çıktı

Banka sistemlerinde 28.05 TL'den işlem gören Dolar/TL kuru, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın verilerine göre 24.05 TL'ye düştüğü görüldü. Kullanıcılar Dolar/TL kurundaki dalgalanmaları izlemek için arama yaptıklarında büyük şok yaşadılar. İşte olayın gerçek nedeni...

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

1 dolar tam bu kadar olacak! Doları olan da olmayan da buz kesti! Bu hafta dolar almayan üzülür! İşte güncel dolar kuru

1 doların ulaşacağı rakam resmen açıklandı. Peki 1 dolar ne kadar olacak? İşte buz kestiren o açıklamalar ve 15 Ekim 2023 güncel dolar/TL kuru...

EBRD, Türkiye'nin büyüme tahminini revize etti! ABD’ye göre dolar ne zaman 30 TL olacak? Hemen bakın!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Mayıs ayında yüzde 2,5 olarak açıkladığı Türkiye'nin GSYH büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 3,5’a yükseltti. Bank of America ise dolar/TL kurunun son çeyrekte 30 TL’yi göreceğini tahmin etti.

g rotana dolar kuru Haberi

g rotana dolar kuru


Döviz kurlarının ABD seçimleri, iç ve dış siyasi gerilimlerin etkisiyle son aylarda hızlı bir yükselişe geçmesi üzerine, iç piyasada döviz kurları ile satış yapan proje geliştiricileri, alıcıların kurdan dolayı zarar etmemesi ve satışların etkilenmemesi için döviz kurunu sabitlemeye başladı. 


Nisan ayında 2.81 TL seviyesinde olan doların 19 Kasım itibariyle 3,3907 ile zirve yapması üzerine doların 6 ayda yaptığı prim yüzde 11 'i aştı. Yıl sonunu 3,1203 seviyesinde kapatması beklenen doların 2016 yılının bitmesine 40 günden fazla olmasına rağmen bu seviyelere gelmesi, gayrimenkul sektörünü önlem almaya yöneltti. 


Kimi konut projelerinde döviz kuru belirli bir süre sabitlendi. Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, döviz kuru sabitlemesine gayrimenkul sektöründe zaman zaman başvurulduğunu, özellikle ABD seçimleri sonrası hızlanan kurdaki artış nedeniyle sektörde kur üzerinden...