17 / 05 / 2024

Galip Tözge özgeçmiş

Galip Tözge özgeçmiş

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge kimdir? Konut kredileri ile ilgilenen Galip Tözge, ne zamandan beri Akbank bünyesinde çalışıyor? İşte Galip Tözge...

Kredi borcunu emekli maaşı ile ödeyenlere kötü haber! Geçmiş dönemdeki kesintiler geri alınamayacak!

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklilerin, maaş kesintilerine itiraz etmeleri halinde  bankadan önceki kesintileri talep edemeyeceklerini hükmetti.

Kira geliri elde edenler hemen bu örneğe bakın! Beyannamede gerçek gider yöntemi daha cazip! 

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyanı ile ilgili detayları merakla araştırıyor. Peki kira geliri beyanında gerçek gider mi götürü gider mi seçilmeli? İşte örnekli açıklama...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

15 dakikada yüzde 100 şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya görülmemiş dev indirim! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Xiaomi'den kaçırılmayacak fırsat: Xiaomi Mi 11T Pro, 15 dakikada yüzde 100 şarj olma özelliğiyle dikkat çekiyor! Üstün performans ve şık tasarımıyla göz kamaştırıyor. Mi 11T Pro, sınırlı süreli dev indirimle PTTAVM'de...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

BMW'nin amiral gemisi 7 serisi üst düzey performans sunuyor! Hız delisi araç bayilerde

BMW 7 Serisi, son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Gelişmiş multimedya sistemi, dokunmatik ekranlar, adaptif cruise control, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik sistemleri gibi bir dizi ileri teknoloji deneyimi sunar. Peki 14 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Emeklilerin yüzünü güldürecek olan açıklama nihayet geldi. Bu haberle emekliler muradına erecek. Emeklilere 9500 TL ödeme yapılacak. Peki bu ödemeden tüm emekliler mi faydalanacak?

Otomobil devinden bomba haber! Citroen Türkiye’de mi üretilecek?

Yeni modeli C4 X’in lansmanını yeni gerçekleştiren Citroen’in CEO’su Vincent Cobée, Türkiye ilk 5 Pazar arasına girerse ünlü markanın üretimini Türkiye’de gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür?

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür? Tarla arsaya dönüştürülebilir mi? İşte merak edilen soruların detayları!

Galip Tözge özgeçmiş Haberi

Galip Tözge özgeçmiş

Galip Tözge kimdir?

Galip Tözge, Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı. Akbank Konut Kredisi denince akla gelen ilk isim olan Galip Tözge, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu.


Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, yüksek lisans derecesini İşletme dalında ABD’de Missouri Üniversitesi’nden aldı.


A. Galip Tözge, Akbank’a Eylül 2002’de Perakende Bankacılık Dağıtım Kanallarından sorumlu Bölüm Başkanı olarak katılmış ve Aralık 2007’de Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Tözge, Akbank’a katılmadan önce farklı bir özel sektör bankasında Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır. 


Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, riskli binalarda oturan kat maliklerini kredi kullanmak için Akbank Şubelerine davet etti.


Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, yasal düzenleme sonrasında yaklaşık bir yıldır süren hazırlıklar neticesinde, bahar aylarına...