24 / 07 / 2024

gayrimenkul yatırım aracı mı

gayrimenkul yatırım aracı mı

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, son dönemde sıkça sorulan "Gayrimenkul bir ihtiyaç mıdır, yoksa yatırım aracı mıdır?" sorusunun yanıtının tamamen ihtiyaçlarla ilgili olduğunu belirtti.

Ömer Faruk Çelik: Gayrimenkul en güvenilir yatırım aracı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, faizler, döviz, hammadde, borsa ve altın piyasasında yaşanan dalgalanmaların yatırımcıları gayrimenkule yatırım yapmaya yönelttiğini söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor!  Ankara’da konut satışları yüzde 20 geriledi!

Geçen yılın ayını ayında Başkent’te 11 bin 196 konut satılmıştı. TÜİK konut satış verilerine göre Ankara’da geçen yıla göre konut satışları yüzde 20 civarında düşüş gerçekleşti. Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor. 

Gayrimenkul, yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Vergi krizi! 

Gelecek süreçte gayrimenkul sektöründe yürürlüğe alınması planlanan vergiler ortalığı karıştırdı. Gayrimenkul, yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? İşte Şenol Babuşcu'nun o açıklaması...

Gayrimenkul, hanehalklarının önemli bir yatırım aracı: Yüksek birikimde en çok gayrimenkul tercih ediliyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü köşesinde gayrimenkulün hanehalkı açısından önemi ve değerleme konusunu kaleme aldı. Yapılan bir araştırmaya göre, gayrimenkul, hanehalklarının önemli bir yatırım aracı. İşte ayrıntılar...

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır mı?

Türkiye'de yatırım tercihleri arasında gayrimenkul de önemli bir yer tutuyor. Her yatırım aracında olduğu gibi doğru zamanda yapılan gayrimenkul yatırımı ciddi bir kazanç imkanı sunuyor...

gayrimenkul yatırım aracı mı Haberi

gayrimenkul yatırım aracı mı

Ülkemizde son yıllarda inşaat sektörü adeta altın çağını yaşıyor ve vatandaşlar birikimlerini konut, dükkan veya yazlık gibi yatırımlara yönlendiriyor. Uzmanlara göre gayrimenkule yapılan yatırımın ardında nüfus artışı ve buna paralel olarak şehirleşmenin etkisi bulunuyor. Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, son dönemde sıkça sorulan "Gayrimenkul bir ihtiyaç mıdır, yoksa yatırım aracı mıdır?" sorusunun yanıtının tamamen ihtiyaçlarla ilgili olduğunu belirterek, "Ülkemizde gayrimenkul hem bir ihtiyaçtır hem de bir yatırım aracıdır. Ama Tük toplumunun satın alma gücüne bakılırsa genelde yatırım olmaktan öte bir ihtiyaçtır" dedi. Gayrimenkulün ihtiyaç haline gelmesinde en büyük etkenin nüfus artış hızı olduğuna dikkat çeken Uzel şöyle konuştu: "Ülkemizde nüfus artış hızı % 2,5'lar seviyesinde devam ediyor. Bu da aşağı yukarı her yıl 2 milyon insanın...