06 / 05 / 2024

gayrimenkulde eğitimin etkisi

gayrimenkulde eğitimin etkisi

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir okul tercihlerinin gayrimenkul sektöründe etkisini değerlendirdi.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Altın almak veya satamka isteyebnler heyecanla güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son günnderde düşüşe geçen altın fiyatlarında ''savaş etkisi görüldü ve altın fiyatları resmen fırladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Ekim altın fiyatları kaç lira?

Altında peş peşe Fed etkisi! Altını olanlar beklesin! Fiyatlar iki katına fırlayacak!

Altın ve Para Piyasaları Analisti İslam Memiş'in altın fiyatlarının ikiye katlanacağı öngörüsü, yatırımcılar arasında önemli bir konu haline geldi. Memiş, altında 3 bin 500 TL’nin görüleceğini söyledi. İşte detaylar...

Merkez Bankası tek tek hesapladı: Vergi artışı ve zamların enflasyona etkisi ne kadar olacak? 

Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 58'e yükseltirken, vergi artışı ve zamların enflasyona etkisi de tek tek hesaplandı. İşte Merkez Bankası tarafından açıklanan o rakamlar...

Flaş! e-Devlet verileri çalındı mı? İddialara yanıt geldi!

61 milyon e-Devlet kullanıcı bilgisinin sızdırıldığı iddiası gündemde şoke etkisi yaratmıştı. Fakat gelen son açıklama bu iddianın yalan olduğunu ortaya çıkardı. İşte detaylar...

Deprem uzmanından korkutan uyarı: Domino etkisi başladı! Riskli yerler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Süleyman Pampal, deprem riskli bölgelerle ilgili konuştu. Deprem uzmanından korkutan uyarı: Domino etkisi başladı! Riskli yerler peş peşe açıklandı! 

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Haftanın başından itibaren demir fiyatları düşmeye başladı. Demire gelen indirim adete inşaat sektöründe indirim yağmuru etkisi yarattı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?

Dünya şokta! Taliban kendi yerli ve milli süper lüks spor otomobilini üretti!

Afganistan’da yaşananlar bir kez daha dünyayı şok etti ancak bu kez savaş, şiddet ya da kadınlara eğitimin yasaklanmasıyla değil, Bundan yaklaşık 2 yıl önce Afganistan yönetimini ele geçiren Taliban, kendi yerli ve milli" otomobili Mada 9'u tanıttı. İşte o otomobil!..

Gayrimenkulde dijital ikiz dönemi!

Bu yılın 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu belli oldu. Rapor içinde Dijital İkiz'e ilişkin bilgiler yer aldı. Peki, Dijital İkiz nedir? Gayrimenkulde dijital ikiz ne işe yarar? İşte detaylar...

Bankalar yeni yıl öncesi peş peşe duyurdu! Bu rakamlar resmen deprem etkisi yarattı! Hemen siz de bakın!

Nakit ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar, son dakika banka banka kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Bankalar yeni yıl öncesi peş peşe duyurdu! Bu rakamlar resmen deprem etkisi yarattı! Hemen siz de bakın!

Milyonlara peş peşe son dakika müjdesi geldi! O cezalar siliniyor! Siz de hemen bir bakın!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecindeki tedbirlerin ihlali sebebiyle kesilen cezaların iptaline yönelik yasanın uygulama tebliğini yayınladı. Söz konusu Tebliğe göre, cezalar vatandaşın başvurularına gerek olmaksızın ilgili idareler tarafından silinecek.

gayrimenkulde eğitimin etkisi Haberi

gayrimenkulde eğitimin etkisi

Metropollerde, Ailelerin yerleşim ve yaşam tercihlerinde eğitim kurumları öncelikli rol oynamaktadır. Eğitim tercihi; bölgesel iç değişim sirkülasyonu yarattığı gibi lise ve üniversiteler şehirler arası yer değişiminde önemli yer tutmaktadır. 


Okul tercihleri gayrimenkul sektöründe “ kira” ve “ satın alımlara “ hız kazandırmaktadır.  Eğitim destekli, kiralama taleplerinin kira değerleri üzerindeki  artış etkisi analiz edilebilmektedir.


Anadolu’ dan İstanbul’ a yönelen gayrimenkul alım tercihlerinde çocukların eğitim planlamasında İstanbul’ un rolü önem kazanmaktadır.  “ Bir gün yollar mutlaka  İstanbul ile  kesişecek “ mantığı ile önce yatırım; daha sonra çocukların eğitim süreçi için alınan özellikle 2+1 konut tercihleri hızla yükselmektedir. 


Çocuklu ailelerin Gayrimenkul tercihlerinde; yaşadıkları yere yakın “ kreş, anaokulu, ilköğretim, lise ve üniversiteler “ önemli yer tutmaktadır. Geliştirilmekte olan  Gayrimenkul projelerine dikkat ederseniz, listelenen eğitim kurumlarına...