17 / 05 / 2024

gayrimenkulde en karlı yatırım

gayrimenkulde en karlı yatırım

Yatırımcısını hiçbir dönem üzmeyen gayrimenkul, özellikle ekonomik belirsizlik ortamlarında en iyi yatırım aracı olarak gösterilirken, gerek kira, gerekse mülk getirisi ile ofis ve mağaza yatırımları bu dönemde her zamankinden fazla kazandırıyor...

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Mert Başaran dolar yatırımcılarını ilk ve son kez uyardı! Paranızı kaptırmayın!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, yatırım yapan yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak en karlı yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Konuttan vazgeçen yatırımcı neden arsaya yöneldi?

Son dönemde yatırımcının gayrimenkulde yatırım tercihi arsadan yana oluyor. Peki, Konuttan vazgeçen yatırımcı neden arsaya yöneldi? Konuyu Nef’in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, değerlendirdi...

Yatırım tavsiyesinde bulunan uzmanlar, gayrimenkulde arsa ve tarlayı işaret etti!

Belli bir birikimi olan vatandaşlar yatırımlarını değerlendirmek için uzman isimlerin görüşlerine başvuruyor. Peki, gayrimenkulde en mantıklı yatırım hangisi? İşte detaylar...

İslam Memiş "Paniğe kapılmayın" diyerek uyardı! İşte 2 haftalık süreçte altını bekleyen kader

Cumhurbaşkanlığı yarışında adayların yeterli oy alamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kaldı. Siyasi alanda ortaya çıkan belirsizlik piyasaları da bozdu. Finans Analisti İslam Memiş elinde TL olanlar için en karlı yatırımı açıklayarak altın ve dövizle ilgili öngörülerini açıkladı.

Gram altın mı yoksa dolar mı alınmalı? İslam Memiş en karlı yatırım aracını açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın mı yoksa dolar mı almalıyım? diye soranlara yanıt verdi. İşte detaylar!

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

Yatırımcı için iddialı tahmin! O yatırımın bu sene yıldızı parlayacak, yüzde 9 ila 46 arasında kazandıracak!

Hem Türkiye hem de dünya genelinde büyük belirsizliklerin yaşandığı bu dönemde, yatırımcı birikimini nereye yatıracağını araştırıyor. Peki finansal yatırımcı için en karlı araçlar bu sene hangisi olacak? Borsa, altın, tahvil ve diğerleri mi? Ancak dünyanın en büyük bankalarından biri bunların dışınd

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

Goldman Sachs 4 bine yakın kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. ABD'nin en büyük bankalarından Goldman Sachs, karlılık hedeflerini tutturabilmek amacıyla 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planlıyor.

Ucuz tatil fırsatı için bu dönemi kaçırmayın!

Erken rezervasyonda en karlı dönem Kasım ve Aralık ayları. Bu aylarda oteller çok avantajlı fiyatlarla tatilcilerin karşısına çıkarken, ödemeyle ilgili kampanyalar da dikkat çekiyor. İşte erken rezervasyonun avantajları...

gayrimenkulde en karlı yatırım Haberi

gayrimenkulde en karlı yatırım

Son aylarda yatırım araçlarında yaşanan hızlı iniş çıkışlar yatırımcıları hangi pozisyonda bulunmaları ya da birikimlerini nerede değerlendirmeleri konusunda düşündürüyor. 

Ülke ekonomisinin gelişimine paralel kabuk değiştiren firmalar AVM ve modern iş merkezlerine yönelirken, yatırımcılar da birikimlerini bu alana kaydırarak kısa sürede en yüksek getiriyi elde ediyor.

Ankara'da gerek konut gerekse iş merkezi olarak çok sayıda projeye imza atan Besa Grup'un yetkilisi Efe Bezci de son aylarda piyasalardaki hareketliliği değerlendirirken, gayrimenkulün hiçbir dönem yatırımcısını üzmediğini belirtti.

Döviz ve altında son günlerde yaşanan hızlı yükselişe karşın konut ve iş merkezi projelerindeki fiyatlarda artış olmadığını vurgulayan Bezci, şunları söyledi:

"Besa Grup olarak çok sayıda konut projesine imza attık. Ancak bu dönem Ankara'da en iyi yatırım aracının ofis yatırımı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Ankara’da gelişen iş potansiyeline paralel olarak...