02 / 05 / 2024

gayrimenkulün süper markası

gayrimenkulün süper markası

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Gayrimenkul İktisatçısı açıkladı! Konut almanın mı, satmanın mı zamanı? Fiyatlardaki düşüş kiralara yansır mı?

Gayrimenkul İktisatçısı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarındaki düşüşü, fiyatlardaki reel düşüşün kiralara olası etkilerini, rezerv alan tartışmalarını ve inşaat maliyetlerindeki artışların kira fiyatlarını nasıl etkiyeceğini açıklayarak uyarılarda bulundu.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Dolar bugün ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 euro kaç TL? İşte 18 Mayıs Perşembe dolar alış satış fiyatı!

Dolar 18 Mayıs Perşembe günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 18 Mayıs Perşembe dolar kuru…

Dolar alış, satış fiyatı! Bugün euro ne kadar? 11 Mayıs Perşembe dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 11 Mayıs Perşembe günü ne kadar oldu? Euro ve sterlin yükseldi mi? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne 19,56 TL ile başladı. İşte 11 Mayıs Perşembe kuru…

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün rekor üstüne rekor kırdı. Ons altın bugün 2027 doları test edeken gram altın 1474 TL oldu. Gram altının fırlaması ile altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları.

Dolar bugün ne kadar? 4 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 4 Mayıs Perşembe dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 4 Mayıs Perşembe günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın dördüncü gününe 19,48 TL’den alım yapılmaktadır. İşte 4 Mayıs Perşembe kuru…

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Turkcell Pasaj'da Electrolux Çamaşır Makinesi Süper Fiyatıyla satışa çıktı! İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Electrolux Çamaşır Makinesi süper fiyat başlığı adı altında Turkcell Pasaj'da satışta. Peki Electrolux EW6F4923EB 1200 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi kaç TL? İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cömer Gökciler ve Ümmü Gülsüm Bulum ortaklığında kuruldu.

gayrimenkulün süper markası Haberi

gayrimenkulün süper markası

Dünya genelinde 89 ülkede iki yılda bir yapılan ve farklı sektörlerdeki en başarılı markaların değerlendirildiği Superbrands kapsamında ‘Süpermarkalar Türkiye 2016’ sonuçları açıklandı.

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi ve öncü markası Sinpaş, gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Marka’sı seçilme başarısını gösterdi. Sinpaş, 2014 yılında yapılan değerlendirmede de ‘Süper Marka’ seçilmişti.


Süper Marka olmayı sağlayan ayrıcalıklı özellikler

Süpermarka aday seçiminde şirketin teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri büyük önem taşıyor.


Jüri ve halk oylaması ile belirlendi

Türkiye’de bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Superbrands değerlendirmesinde 4986 marka arasından 1148 marka aday olarak belirlendi ve 181 marka ‘Türkiye’nin süper markası’ olmaya hak kazandı. Aday markalar, konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300...