05 / 05 / 2024

gaziantep 1000 konut projesi

gaziantep 1000 konut projesi

Mavikent’te 1000 konutun daha kurası noter huzurunda gerçekleştirildi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bir kaç ay içerisinde 1000 konut için daha kura çekimi yapacaklarını söyledi.

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Azerbaycan'ın Kahramanmaraş'ta yapacağı 1000 konutun temeli atıldı

Azerbaycan'ın Türkiye'deki Kahramanmaraş ilinde, toplamda 1000 konut inşa edilmesi planlanan bir proje için temel atma töreni düzenlendi.

TOKİ'den Gaziantep'e 1000'den fazla yeni konut müjdesi! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep'te 1.000'den fazla yeni konut inşa edecek. Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Kayseri Battalgazi Mahallesine 1000 yeni konut geliyor!

Kayseri'de riskli bölge olarak ilan edilen alana kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1000 konut inşa edilecek.

Tema İstanbul 2'de 6 günde 1000 konut satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen "Tema İstanbul 2’ projesi dahilinde 6 günde yaklaşık 3 milyar lira değerinde 1000 konutun satışı gerçekleşti. 

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Velux Ankara’da teslimler 2022'de!

Ocak 2021’de temelleri atılan başkentin prestijli karma projesi Velux Ankara’da konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. 11 blok halinde inşa edilen projede 1000 konut yer alıyor.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep'te konut fiyatları rekora koşuyor!

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki mahallelerde kentsel dönüşüm çerçevesinde başlatılan yıkım çalışmalarının senelerdir bitirilememesi, halkı mağdur duruma düşürüyor.

gaziantep 1000 konut projesi Haberi

gaziantep 1000 konut projesi


Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve daha önce 2.340 dar gelirli ailenin kira öder gibi 10 yıl taksitle ev aldığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etap kura çekimi Şahinbey Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Kura çekilişine; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Vali Vekili Mehmet Tevfik Emre, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkanı Yardımcıları, Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


30.724 kişinin başvuru yaptığı kura töreninde uygun koşullarda ev sahibi olmaya hak kazanan 1000 aile evlerine kavuştu. İsimlerin okunmasıyla büyük bir mutluluk yaşayan aileler, sevinç gözyaşları döktü. Ev sahibi olan aileler, sevinçlerini aile fertlerine sarılarak yaşadı.


“Bütün Vatandaşlarımız Ev Sahibi Olana Kadar Çalışacağız”


Kura çekilişinde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,...