04 / 05 / 2024

 Gaziantep deprem çalışmaları  

 Gaziantep deprem çalışmaları  

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Deprem Master Planı Gaziantep modeliyle depremde meydana gelecek risklerin önüne geçecek.

Japonya'dan Türkiye'ye övgü: Deprem bölgesindeki yeniden inşa çalışmaları takdire şayan!

Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, Türkiye’nin depremle mücadelede çalışmaları ile kalıcı konutların yapımı konusunda övgülerde bulundu. Bakan Özhaseki de çok hızlı hareket edildiğini ve teslimlerin gelecek sene yapılacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'da ve deprem bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki çalışmalar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o konuşması...

Deprem bölgesi için flaş açıklama: Hasar tespit çalışmaları yinelenmeli!

Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ederken, depremzedeler evlerinin yine hasar gördüğünü, Jeoloji Mühendisleri Odası da hasar tespit çalışmalarının yinelenmesi gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde konut çalışmaları tam gaz devam ediyor!

11 kenti etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kalkması için konut çalışmaları hızla devam ediyor. 

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilecek!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki konutların teslimi için çalışmaların hızlandırılacağını ve depreme dayanıklı konutlar için kentsel dönüşüme ağırlık verileceğini belirtti.

Depremzedeler için istihdam çalışmaları başladı! 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesi hayata geçti!

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ili de derinden etkiledi. Bu illerdeki vatandaşlar için istihdam çalışmaları başladı. İşte detaylar!

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

İstanbul'da deprem çalışmaları tam gaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal konutlara ve deprem çalışmalarına ilişkin önemli yol kat edildiğini belirtti. "2 bine yakın sosyal konutu tamamlayıp anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik" diyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yürütülen deprem çalışmalarını da paylaştı.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

 Gaziantep deprem çalışmaları   Haberi

 Gaziantep deprem çalışmaları  

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) iş birliğinde “Gaziantep İli Deprem Master Planı” çalışmalarına yönelik protokol imza töreni düzenledi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre;  Törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan, İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Mehmet Gündüz, Elektrik Mühendisler Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan, Gaziantep İnşaatlar Mühendisi Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, Jeofizik Mühendisler Odası İl Temsilcisi Burhan Can Polat, Jeoloji Mühendisler Odası İl Temsilcisi Mehmet Tevfik Uygur, Gaziantep Makine Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Kocalar ve Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Fatma Aslı Tezel katıldı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçen “Deprem Master Planı” projesi, Gaziantep Valiliğince görevlendirilecek kamu kurum...