04 / 05 / 2024

gaziantep inşaat mağdurları

gaziantep inşaat mağdurları

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmaları tarafından mağdur edilen vatandaşlarla görüştü. Buluşmada, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç'da bulundu.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Staj mağdurları için sevindiren gelişme! Hayaller gerçek oluyor!

Bağ-Kur’lu esnafın 9 bin prim gününü SGK’lı yurttaşlar gibi 7200’e indiren düzenlemede hazırlıklar sürerken, dün TESK Başkanı ve Bakan Vedat Bilgin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi ve staj mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Böylece, staj mağdurları için düzenleme sinyali geldi.

TOKİ'nin Nurdağı'ndaki deprem konutları inşaatı tam gaz! 27 blok inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkıma uğrayan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, depremler sonrasında Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesinde 27 bloğun inşaatı hızla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

EYT'de son dakika gelişmesi! Staj mağdurları için flaş formül belli oldu! 

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Aktarılan son dakika detaylarına göre, staj mağdurları için yeni formül belli oldu. İşte detaylar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Evim mağdurları için yeni yasa teklifi geliyor!

AK Parti tarafından TBMM gündemine 3 ayrı yasa teklifi getirilmesi için hazırlıklara başlandı bu kapsamda, 23 maddelik torba yasada evim mağdurları, çevre teklifleri ve muhtar maaşlarının yükseltilmesi gibi düzenlemelere yer veriliyor. 

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

gaziantep inşaat mağdurları Haberi

gaziantep inşaat mağdurları

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmalarının mağdurları ile buluştu. Görüşmede, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç da bulundu.


Buluşma, Uğur İnşaat Mağdurları Derneği, Zambak Sitesi sakinleri ile Uğur Çarşısı esnaf temsilcilerinden Mustafa Okur, Sezai Tomkal, Fatma Öztürk, Gülistan Kör ve Mehmet Karayılan katılımlarıyla gerçekleşti.


Vali Yerlikaya bir ay içinde Şehitkamil Kültür Merkezinde (ŞKM) tüm mağdurlar ve bu iki firmanın yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla bir toplantı yapılacağını...