01 / 05 / 2024

gaziantep kenıtsel dönüşüm

gaziantep kenıtsel dönüşüm

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski garajlardaki evler yıkıldı ve İnönü Caddesi’ne alternatif yol çalışmaları tüm hızıyla başladı.

Milletvekili açıkladı: İstanbul'da kentsel dönüşüm bu hızla devam ederse 4 milyon konut için 20 yıl gerekir!

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, Meclis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesindeki konutlar ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Gürban'ın o açıklamaları...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

TESK'ten kentsel dönüşüm önerisi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm planlarının tüm sektörler, vatandaşlar ve esnaf için olumlu etki yarattığını söyledi. Palandöken, "Kentsel dönüşümde esnaf da düşünülmeli" dedi.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Kağıthane'de çöken bina hakkında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "26 binamızı can güvenliği sebebiyle boşalttık. Çalışmalar sonrasında burada kentsel dönüşüm başlatacağız'' dedi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

İstanbul Kartal’da çöken binanın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı kentsel dönüşüm süreci hız kazanacak.

gaziantep kenıtsel dönüşüm Haberi

gaziantep kenıtsel dönüşüm

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski garajlardaki evler yıkıldı ve İnönü Caddesi’ne alternatif yol çalışmalarına başlandı. Eski garajlardaki esnafı Şahinbey Karataş Sanayi Sitesi’ne taşıyan Şahinbey Belediyesi, eski köhne iş yerlerini yıkıp İnönü Caddesi'ne alternatif olarak yapılan yoldaki çalışmalara devam ediyor. Yapılan yıkım çalışmaları sonrasında yapılacak yolun bir ucu 15 Temmuz Demokrasi Bulvarı'na, diğer ucu ise Özdemirbey Caddesi’ne bağlanacak. Yapılacak çalışma sonrasında şehir içindeki trafiğin yükün hafifleyeceği...