03 / 05 / 2024

gaziantep Müteahhitleri Derneği

gaziantep Müteahhitleri Derneği

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. Fatma Şahin, “Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım” önerisinde bulundu.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Gaziantep'te inşaat sektörü değerlendirildi!

Gaziantep'te yaklaşık 50 bin kişilik bir istihdama sahip olan inşaat sektörü temsilcileri İnşaat Müteahhitleri Derneği'nde bir araya gelerek durumu değerlendirdi.

Kentsel dönüşüm Antalya için fırsat!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’e ziyarette bulundu. Temsilciler, inşaat sektrörü hakkında konuştu.

Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ''Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Altındağ Müteahhitler Derneği'nden Veysel Tiryaki'ye ziyaret!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ağırladı. Altındağ’daki değişimin ele alındığı görüşmede ilçeye kazandırılan yatırımlar üzerinde duruldu.

gaziantep Müteahhitleri Derneği Haberi

gaziantep Müteahhitleri Derneği

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. Fatma Şahin, kendisini ziyaret eden GAİMDER üyelerine “Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım” önerisinde bulundu. 


APA SEKTÖRÜN TALEPLERİNİ ANLATTI

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Gaziantep’te inşaat sektörü başta olmak üzere üyelerinin yaşadığı sorunları Başkan Fatma Şahin’e anlattı. Belediyenin yaptığı çalışmaları yakından gözlemlediklerini belirten İbrahim Apa, GASKİ ve İmar Altyapısının yanı sıra meslektaşlarının yaşadığı ve kendilerine ilettiği çeşitli problemlerin çözümü için Fatma Şahin’den destek istedi. Sektörün sorunlarını çözmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Apa “Daha önce Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi nezdinde girişimler yaptık. TEDAŞ yöneticileri ile bir araya geldik. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık. Büyükşehir Belediyesi ile de bu kapsamda...