05 / 05 / 2024

gaziantep spor köyü

gaziantep spor köyü

Mehmet Tahmazoğlu, bölgede bir ilk olan ve 86 bin 500 metrekare alana yaptıkları Akkent spor köyünün komplike bir tesis olarak yakın bir zamanda halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Doğu ve Güneydoğu'nun ilk spor köyü Şahinbey'de inşa ediliyor!

Şahinbey Belediyesi 86 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü'nü inşa ediyor, proje 2013 sonunda hizmete girecek

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Gaziantep Nurdağı'nda depremzedeler köy evlerine yerleşti! Bakan Kurum köy evlerinin videosunu paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı ilçesinde inşası tamamlanan ve depremzedelerin yerleştiği köy evlerinin fotoğraflarını paylaştı. Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamada da bulundu. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Nurdağı'nda Depremzedeler İçin Yapılan Köy Evleri Bayramda Teslim Edilecek!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde inşa edilen köy evlerinin tamamlanmasıyla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu evlerin bayramda hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

gaziantep spor köyü Haberi

gaziantep spor köyü


Gaziantep 'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgede bir ilk olan ve 86 bin 500 metrekare alana yaptıkları Akkent spor köyünün komplike bir tesis olarak yakın bir zamanda halkın hizmetine sunulacağını söyledi. 

Akkent spor köyü ile ilgili bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, "Kapalı yüzme havuzu, halı ve basketbol sahaları ile tenis kortları tamamlanan spor köyümüzde her türlü sportif aktivitelerin yapılacağı 6 bin metrekare alanda kapalı spor salonumuz tamamlanma aşamasına geldi. Akkent spor köyünde yüzme havuzu içinde engelli yüzme havuzu da bulunan yüzme havuzlarımız tamamlandı. Burada ayrıca yürüyüş yolları ve kafeteryalar olacak. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen spor salonumuz basketbol, voleybol, hentbol ve diğer spor dallarının rahat bir şekilde antrenmanlarını ve maçlarını yapabileceği büyüklükte yaptık." dedi. 


Kısa sürede spor köyünün tamamlanacağı bilgisini veren Tahmazoğlu,...