06 / 05 / 2024

GAZİRAY projesi ne zaman açılacak

GAZİRAY projesi ne zaman açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada GAZİRAY Banliyö Projesi'nin genel anlamda yüzde 70'inin tamamlandığını belirtti.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Doğal gaz indirimi faturalardan ne kadar düşürecek? İşte vatandaşın cebinden çıkacak tutar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazındaki tarihi günde yaptığı açıklamada iki müjde verdi. Peki 25 metreküp ne anlama gelmekte? CNN Türk'te Fulya Öztürk konuya dair detayları anlattı. İşte tüm detaylar...

Onaylanan hesaplara 2500 TL yatacak! Doğal gaz destek ödemeleri PTT'ye ne zaman yapılacak? 

Doğal gaz destek ödemelerinden faydalananlar Şubat ayı doğal gaz destek ödemeleri ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Şubat ayı ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar...

Karadeniz gazı ne zaman geliyor? Bakan Dönmez tarih verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının ne zaman kullanıma sunulacağına yönelik sorulara açıklık getirdi ve o tarihi verdi.

Zyliss sebze ve meyve doğrayıcı ne kadar? İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi

Zyliss sebze ve meyve doğrayıcı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Zyliss sebze ve meyve doğrayıcı özellikleri ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

2 bin 500 liralık doğal gaz desteği hesaplara yattı mı? Doğal gaz desteği ne zaman verilecek?

Devlet tarafından verilen doğal gaz desteğinin ne zaman verileceği son derece merak konusu. Peki doğal gaz desteği ne kadar? Doğal gaz desteği ne zaman verilecek? İşte detaylar…

Doğal gaz faturanızı devlet ödeyecek! Doğal gaz destek ödemesi ne zaman verilecek?

Devlet eli ile verilecek olan doğal gaz desteğinin ayrıntıları belli oldu. Peki doğal gaz desteği ne kadar? Doğal gaz desteği ne zaman verilecek? İşte detaylar…

1.150 liralık doğal gaz desteği ne zaman verilecek? Doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği Ekim 2022

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın açıklamış olduğu doğal gaz desteği hakkında merak edilenlerle bir hayli çok. Peki doğal gaz desteği ne kadar? Doğal gaz desteği yattı mı? Doğal gaz desteği ne zaman verilecek? İşte detaylar…

GAZİRAY projesi ne zaman açılacak Haberi

GAZİRAY projesi ne zaman açılacak

TCDD ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle inşaatına 2017 yılında başlanan GAZİRAY Banliyö Projesi'nin Başpınar Bölgesi'ndeki şantiye alanındaki incelemelerin ardından gazetecilere açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gaziantep'in, Türkiye'nin ve bölgesinin gelişen, büyüyen önemli bir kenti olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, son dönemlerde önemli atılımlar yapan kentin, krizleri de fırsatlara çevirmiş bir kent olduğunu belirten Turhan, sürekli büyüyüp gelişen Gaziantep'te yaşanan ulaşım sorunlarını da çözebilmek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAZİRAY Projesi'ni hayata geçirdiklerini söyledi.

Çalışmaların büyük hızla sürdüğünü projenin bölgeye gelecek yüksek hızlı tren ve şehir içerisinde kullanılacak ulaşıma kolaylık sağlayacağını aktaran Turhan, şu şekilde konuştu:

"Projeyle önemli mesafeler katedilmiş durumda. 25 kilometre uzunluğundaki projenin Başpınar ile Mustafa Yavuz kavşakları arasındaki kesiminde çalışmalar yürütülüyor. Bu hatta 16...