07 / 05 / 2024

Gelecek Relax satış ofisi

Gelecek Relax satış ofisi

Gelecek Yapı tarafından Tuzla-Aydınlı'da inşa edilen Gelecek Relax projesinde 1+1'ler 189 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Satışların başladığı proje 6 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 

Ev kiralamak satın almaktan daha karlı! Fiyatlar bu sene yüzde 5, gelecek sene yüzde 3 oranında artacak! 

ABD’de kiralamanın gelecek senelerde konut ev satın almaktan çok daha kârlı olacağı ifade ediliyor. İşte ABD konut piyasasındaki beklentiler...

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Sanayide temmuz ayı hazirandan daha iyi olmadı!

Merkez Bankası anket sonuçlarına göre, gelecek üç ayda satış fiyatlarında artış öngörenlerin oranı haziranda 10 puan birden yükselerek yüzde 51,2’ye çıkmıştı. Bu oran temmuzda yüzde 57,1 olarak gerçekleşti.

Konut satışları düşüyor, fiyatlar da gerileyecek mi? Uzman isim açıkladı: Ev alacaklar harekete geçmeli mi?

Türkiye’de Nisan'da konut satışlarında önemli bir gerileme kaydedildi. Gayrimenkul Danışmanı Nilüfer Kas, konutta hareketliliğin yaşanmasının beklediği tarih ile gelecek günlerdeki konut fiyatı beklentilerine ilişkin açıklama yaptı. Peki ev almak için şu an doğru zaman mı?

ABD borsalarındaki sert satış dalgası kripto paralara da yansıdı! Bitcoin 24 bin dolar seviyesine geriledi

Küresel piyasalardaki sert dalgalanmalar kripto piyasalarını da etkiliyor. Bitcoin, ABD hisse senedi endekslerindeki sert satışların ardından 24 bin dolar seviyesine gerilerken, piyasalar Fed tutanaklarından gelecek haberleri bekliyor.

Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampanya ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor! 

Durma noktasına gelen konut satışlarını hareketlendirmek amacıyla hayata geçirilecek olan yeni kampanya için geri sayım resmen başladı. Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampa ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor!

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

A-101'de 2 bin TL indirimli ıPhone 13 ne zaman gelecek? Geldi mi? İşte güncel fiyat listesi...

A-101, yeni çıkan ıPhone 13'ü 2 bin TL indirimle satışa sunacağını duyurdu. Bu haberin ardından vatandaşlar, ürünün ne zaman geleceğini beklemeye başladı. Peki, A-101'de indirimli ürün ne zaman gelecek?; İşte detaylar...

Roma'daki Villa Aurora 2022'de satışa sunulacak!

İtalya'nın başkenti Roma'da gelecek sene satışa sunulacak olan konut şimdiden "dünyanın en pahalı evi" şeklinde tarihe geçmeye hazırlanıyor. Açık artırma usulüyle Ocak'ta satışa çıkarılacak olan yapının bedeli 471 milyon Euro olarak belirlendi. 

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Haczedilen gayrimenkullerin satışı için yeni teklif!

Hükümet tarafından düzenlenen torba teklif ile haciz edilen gayrimenkullerin satışına yönelik yeni düzenleme gelecek. Yeni yasa hacizli gayrimenkuller elektronik ortamda açık artırmayla ile satılabilecek.

Satın aldığınız ev çöp olabilir!

Pandemi ile birlikte şehir kalabalığından kaçmak isteyen vatandaşlar uzak yerlerden arsa aldı ve bazıları bu süreçte arsalara ev yaptırdı. Uzmanlar 'imar affı gelecek' vaadiyle satılan arsalar ve tapusuz evler konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Kazakistan'da yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryum sona erecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada, gelecek yıl ülkede yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryumun sona ereceğini söyledi.

Gelecek Relax satış ofisi Haberi

Gelecek Relax satış ofisi

Toplam 96 daireden meydana gelen Gelecek Relax projesinde 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 1+1 dairelerin fiyatları 189 bin TL'den, 2+1 dairelerin fiyatları ise 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Tuzla Gelecek Relax projesinde banka kredisiyle ev sahibi olunabiliyor.  Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede teslimlerin 2019 yılının Şubat ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

6 katlı 2 blok olarak tasarlanan projede yüzme havuzu, teras kafe, yeşil alanlar, fitness salonu, otopark yer alıyor. 

Tuzla Gelecek Relax nerede?

• Tuzla Marina 12dk.
• Sabiha Gökçen Havalimanı 7dk.
• Okan Üniversitesi 9dk.
• Okan Üniversite Hastanesi 7dk.
• Tuzla Devlet Hastanesi 8dk.
• F1 Formula 15dk.
• E6-E5 Bağlantı yolları 4 dk.
• Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağ. yolu 7dk.
• Sabancı Üniversitesi 7 dk.
• Tuzla...