03 / 05 / 2024

Genç Dünya Doğal Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Genç Dünya Doğal Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Genç Dünya Doğal Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Belgin Turan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak 'ta kuruldu.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

Afet planınız hazır mı? Doğal afetlere ne kadar hazırsınız?

Son yıllarda dünya ve ülkemiz genelinde artan doğal afetler, insanların güvenliğini tehdit ediyor. Bu nedenle, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak hayati önem taşıyor. Afet planı yapmak, halkın bu konuda hazırlıklı olmasına yardımcı olur.

Enerji Bakanı Dönmez’den flaş bir açıklama geldi: ‘Doğal gaz borcu ertelendi’

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, ithal doğal gaz için Rusya'ya yapılacak ödemelerin ertelendiği iddiasını yanıtladı. İddiaları doğrulayan Dönmez, "Rusya'dan ithal gazda belli bir rakamın üzerinde ödemelerin ertelenmesi hususunda mutabakat sağlandı" şeklinde konuştu.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen doğal gaz faturalarıyla ilgili gelişmeler meydana gelmeye devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

A101'de yüzde 20'ye varan indirim başladı! Doğal yoğurt 49 TL, 12'li tuvalet kağıdı 61 TL! A101 5 Şubat fiyat listesi

A101 haftanın indirimlerini duyurdu. A101'de yüzde 20'ye varan indirim başladı! Doğal yoğurt 49 TL, 12'li tuvalet kağıdı 61 TL! A101 5 Şubat kataloğu fiyat listesi...

Dünya Bankası’ndan kırmızı alarm! Böyle giderse bir bardak suya muhtaç olacağız! Su kıtlığı kapıda!

Dünya Bankası, gelecek dönemde insanoğlunu bekleyen tehlikelere karşı uyardı. Dünya nüfusunun son 50 yılda ikiye katlanmasına rağmen doğal su depolama hacmi ise giderek azalıyor.

Doğal gazda fiyatların ne zaman düşeceği açıklandı! İşte çok merak edilen o tarih!

Geçtiğimiz sene başından bu yana dünya ekonomisini tarihte görülmemiş şekilde sarsan doğal gazdan bu kez de bir tahmin geldi. Dünyanın en büyük kredi derecelendirme kuruluşlarından Fitch, gaz fiyatlarındaki düşüş için tarih bildirdi.

Bakan’dan sevindirici haber! Doğal gaz fiyatlarından sonra elektrikte yeni indirim sinyali!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki indirimler ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan, mart ayında yeni indirimlerin sinyalini verirken, bu indirimlerin meskenlere yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor.

Bakan Dönmez’den yeni açıklama geldi! Doğal gazda yeni bir müjde daha!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayinin kullandığı doğal gaza yüzde 13 ila 16 indirim yapıldığını hatırlatarak, “Eğer fiyatlarda düşüş seyrederse mart ayı içerisinde de bir indirim olabilir." dedi.

Doğal gaz faturanızı birden düşürecek yöntem! Herkesten saklanan o çok gizli formülle 100 TL daha az ödeyin!

Kışın gelmesiyle birlikte yükselen doğal gaz fiyatları vatandaşları ekonomik olarak zor duruma  sokuyor  ancak bu yöntemler doğal gaz faturanızın düşmesine yardımcı olabilir. İşte doğal gaz faturanızı düşürmenin yolu...

Genç Dünya Doğal Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Genç Dünya Doğal Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Genç Dünya Doğal Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Belgin Turan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Genç Dünya Doğal Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşatalarını yapmak satmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Genç Dünya Doğal Kozmetik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi adres: Kartal, Esentepe Mahallesi, Kaya Vizyon Sitesi, A2 Blok Daire:139...