05 / 05 / 2024

Gençlerbirliği Taraftar Token son durum

Gençlerbirliği Taraftar Token son durum

TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Gençlerbirliği ve Bitci Teknoloji AŞ arasında Gençlerbirliği Taraftar Token çıkarılması için anlaşma yapıldı.

Genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi 2024! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

Çiftçiler, nakit ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Ziraat Bankası çiftçi kredisi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi başvuru 2024!

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı! Bu indirimi sakın kaçırmayın!

Fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı başladı. Android 12 yüklü şekilde gelen tablete Android 13 de yüklenebiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detayalar...

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Emekli olmak isteyenler dikkat! 31 Ağustos’ta sona eriyor! Sakın ihmal etmeyin!

Genel Sağlık Sigortası prim borçları için yalnızca anaparayı ödeyerek borçlarını kapatma fırsatı, 31 Ağustos’ta sona eriyor. Fakat, okullarından mezun olup iş bulamayan ya da üniversiteyi kazanamayan gençler için daha uzun bir süreç de devreye giriyor. İşte detaylar...

OnePlus 12'nin özellikleri ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve daha fazlası!

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden OnePlus, merakla beklenen yeni amiral gemisi OnePlus 12 için sızdırılan özellikleriyle gündemi sallıyor. İddialara göre OnePlus 12, rakiplerine meydan okuyacak güçlü özelliklerle donatılmış olacak.

Amiral gemisi OnePlus 12R ile performans ve görsel deneyimde sınırları zorluyor!

Akıllı telefon üreticisi OnePlus, iddialı cihazlarına bir yenisini ekliyor. OnePlus 12R modeli, güçlü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve etkileyici 120Hz AMOLED ekranıyla yüksek performansı ile gelecek.

Üniversite tercihini yapacak gençler için ipuçları! İşe alımlarda en çok tercih edilen üniversite ve bölümler hangileri?

Kariyer.net, ‘İşverenin Tercihi’ analizinin sonuçlarını açıkladı. Analiz özellikle üniversite tercihlerini yapacaklar için rehber niteliğinde.  Analiz, hangi üniversitelerden ve hangi bölümlerden mezun olanların daha kolay iş bulduğuna ilişkin önemli sonuçlar ortaya koydu.

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.

OPPO Reno 10 Pro+ 5G Geekbench'te ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle rekabet kızışıyor!

OPPO Reno 10 Pro+ 5G, PHU110 model numarasıyla Geekbench veri tabanındaki yerini aldı. İşte akıllı telefonun Geekbench puanı!

Gençlere sevindirici haber Cumhurbaşkanı'ndan geldi! Bu yaş aralığında olanlara faizsiz kredi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençler için yeni bir kredi duyurusu yaptı. Gençlere faizsiz şekilde kredi verilecek. Yeni kurulacak Aile ve Gençlik Bankası gençlere destek sunacak. İşte tüm detaylar…

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

18-29 yaş arası gençlere İŞKUR'dan destek! Başvurular başladı!

Gençler için devlet destekli bir maaş projesi hayata geçirildi ve başvuruları başladı. Bu projenin temel amacı, gençlerin eğitimlerine destek sağlamak ve onların istihdam olanaklarını artırmaktır.

Gençlerbirliği Taraftar Token son durum Haberi

Gençlerbirliği Taraftar Token son durum

TFF 1. Lig'te mücadele eden Gençlerbirliği ve Bitci Teknoloji AŞ arasında Gençlerbirliği Taraftar Token çıkarılması için anlaşma yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez, konuyla ilgili olarak, yaptığı açıklamada, Bitci Teknoloji AŞ ile "Gençlerbirliği Taraftar Token" çıkarılması ile ilgili olarak sözleşme imzaladıklarını dile getirdi.

Gerçekleştirilen iş birliği ile çıkarılacak olan "Gençlerbirliği Taraftar Token"in 6 Eylül tarihinde avantajlı ön satış fiyatıyla sunulacağını dile getiren Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez, "Taraftarlarımız ve yatırımcılar 'Gençlerbirliği Taraftar Tokenlarını bitci.com web sitesi ve 'bitci' uygulaması üzerinden satın alabilecekler." dedi.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim...