02 / 05 / 2024

Gerçeğe aykırı adres beyanı ceza

Gerçeğe aykırı adres beyanı ceza

Ocak 2015'ten itibaren gerçeğe aykırı beyanda bulunanların tespiti halinde idari para cezası uygulanacak.yalan beyan verdiği tespit edilen vatandaşlar 5490 sayılı Kanun gereğince yalan beyan verdikleri için 875 TL idari para cezası uygulanacak.

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Değerli Konut Vergisi, Anayasa’ya aykırı mı? Uzman isim açıkladı!

Değerli Konut Vergisi’nin Anayasa’ya aykırı olup olmadığı konusu bir süredir gündemde yer alıyor. Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Funda Başaran Yavaşlar, bugünkü yazısında daha önce de yazdığı Değerli Konut Vergisi’nin Anayasa’ya aykırı olup olmadığına dair bir yazı kaleme aldı.

Değerli Konut Vergisi’nde flaş gelişme! Anayasa’ya aykırı mı?

Değerli Konut Vergisi’nin Anayasa’ya aykırı olup olmadığı tartışılıyor. Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Funda Başaran Yavaşlar, bugünkü yazısında Değerli Konut Vergisi’nin Anayasa’ya aykırı olup olmadığıyla ilgili çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Çiftçilere son dakika hafta sonu müjdesi! Paralar peş peşe yatırıldı, hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Çiftçilere son dakika hafta sonu müjdesi geldi. Beklenen paralar peş peşe yatırıldı, hemen hesaplarınızı kontrol edin...

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Temmuz 2023 ödemeleri hesaplara peş peşe yatırıldı! Bu paraları mutlaka alın!

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın... Temmuz 2023 ödemeleri hesaplara peş peşe yatırıldı... Bu paraları mutlaka alın...

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Çiftçilerin beklediği paralar hesaplara peş peşe yatırıldı! Temmuz 2023 paraları için hemen hesaplarınıza bakın!

Çiftçilerin beklediği paralar hesaplara peş peşe yatırıldı... Temmuz 2023 paraları için hemen hesaplarınıza bakın...

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor! Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın!

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor... Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın...

Gerçeğe aykırı adres beyanı ceza Haberi

Gerçeğe aykırı adres beyanı ceza

Adresini gerçeğe aykırı beyan edenlere 875 TL para cezası uygulanacak. Ocak 2015'ten itibaren gerçeğe aykırı beyanda bulunanların tespiti halinde idari para cezası uygulanacak.


Ocak 2015'e kadar yalan beyan verdiği tespit edilen vatandaşlar 5490 sayılı Kanun gereğince yalan beyan verdikleri için 875 TL idari para cezası uygulanacak.

Cezai işleme maruz kalmak istemeyen vatandaşlar gerçek adres bilgileriyle birlikte nüfus müdürlüğüne başvuru yaparak kayıtlarını yaptırabileceği...