04 / 05 / 2024

gıda fiyatlarındaki artış

gıda fiyatlarındaki artış

Gıda fiyatlarındaki artışlar konusunda Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyeceklerini söyleyerek, "Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir." dedi.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konut fiyatlarındaki artış neden yavaşladı?

2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,9 oranında arttı. Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut fiyatlarındaki artışın yavaşlama sebebini açıkladı.

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşları çileden çıkarttı! İstanbul'da yaşayanlar oraya göç ediyor!

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşları çilenden çıkarttı. Özellikle İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde konut fiyatları rekor seviyelere yükseldi. İstanbul'da yaşayanlar oraya göç etmeye başladı.

Merkez Bankası, ekim ayı enflasyon rakamının nedenlerini açıkladı!

TCMB ekim ayına ilişkin fiyat gelişmeleri değerlendirmesini yayımladı. Banka, ekim ayında doğal gaz bedelsiz kullanım sınırının üzerine çıkılmasıyla 0,22 puanlık etki görüldüğünü, gıda fiyatlarındaki artışın da güçlü olduğunu belirtti.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi? Ev almayı düşünenler hemen bakın!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada ruhsat sayısındaki artışın konut üretiminin artacağını göstermediğini belirterek, gelecek sene konut açığının daha fazla olacağını ve fiyatların düşmeyeceğini söyledi.

Gübre fiyatlarındaki aylık artış yüzde 18,7 oldu! Çiftçiler dikkat! Hangi gübre kaç lira? 

Ağustos 2023'te gübre fiyatlarını yakından ilgilendiren göstergelerden olan, gübre ve toprak geliştiriciler grubundaki artış yüzde 18,07 olarak kaydedildi. Peki son dakika gübre fiyatları ne kadar oldu? İşte GÜBRETAŞ 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

Depremzedelere yardım etmek artık lüks mü? Kargo fiyatlarındaki yükseliş nedenleriyle inceleniyor!

Taşıma maliyetleri arttı. Ücretler daha da yükseldi.  Bu maliyetlerin artışı kargo ücretlerine yansıdır. Ardı ardına yapılan zamlar artık ürün gönderimlerini zorlaştırdı. İşte kargo fiyatlarındaki son durum ve zammın nedenleri haberin devamında yer alıyor...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Petrolde zam furyası! Fiyatlar neden artıyor? Sebepleri bir bir sıralandı!

Petrol fiyatlarındaki artış ile beraber akaryakıt fiyatları zamlandı ve enflasyon korkusu büyüdü. Peki, petrol fiyatları neden zamlanıyor? Artık nereye kadar devam edecek ve ekonomiye etkileri ne olacak? İşte detaylar...

gıda fiyatlarındaki artış Haberi

gıda fiyatlarındaki artış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 tedbirleri hakkında, "Vefat sayılarındaki düşüş beni ciddi manada ümitlendiriyor." dedi.

Erdoğan, Kovid-19 mutasyonlarına dair, "Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var doğru, fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Cuma namazını kılmak için Üsküdar’daki Hz. Ali Camii’ne gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cami çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"Küçük esnafımızı yalnız bırakamayız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Küçük esnafımızı yalnız bırakamayız onlara da gerekli desteği verdik, veriyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gıda fiyatlarındaki artışlar konusunda Erdoğan, vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyeceklerini söyleyerek,  "Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir." diye konuştu.

"Bir arkadaşımız, Elon Musk ile sürekli irtibat halinde olacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile görüşme yaptıkları görüşmeye dair, "Müşterek neler yapabiliriz bu konuda ben de...