17 / 05 / 2024

Gökhan Şıkrak açıklama

Gökhan Şıkrak açıklama

Polipropilen, polietilen ve PVC gibi plastik hammaddelerinin tedarik, ithalat ve dağıtım alanlarında hizmet veren Plaspak Kimya, üretime geçecek. Firma 2015'te yeni kompound hattını devreye almaya hazırlanıyor...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Gram altına yasak mı geliyor? Kuyumculara gizli bir yazı gönderildi, İslam Memiş'ten şok açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kuyumculara gönderilen 22 ayar 1 gramlık fiziki altınların üretiminin yasaklandığı ile ilgili mesajlarla ilgili açıklama yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklaması...

Bakan Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret, emekli ve memur maaşı açıklaması! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bütçe görüşmelerinde açıklama yaptı. Bu noktada Bakan Işıkhan asgari ücret, emekli ve memur maaşını değerlendirdi. İşte detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Emeklilere 5 bin TL'lik ikramiyede yeni gelişme! Çalışan emeklileri de kapsayacak mı? Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama!

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı emeklilere bir seferlik verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiye ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakan Işıkhan'dan konuya ilişkin flaş açıklama geldi. İşte detaylar... 

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

Malatya depremleri sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: "Bendeki haritada bu depremlerin..."

Malatya sallanmaya devam ediyor! Peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Naci Görür'den bir açıklama daha geldi. İşte detaylar...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Torba yasada maddeler tek tek açıklandı! Bakan Işıkhan resmen açıkladı!

Kamu personeli maaş zammı torba yasanın içinde yer alacak maddeler arasında yer alıyor. Bu nedenle, torba yasa için atılacak adımlar yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan torba yasaya yönelik yeni açıklama geldi.

Gökhan Şıkrak açıklama Haberi

Gökhan Şıkrak açıklama

Polipropilen, polietilen ve PVC gibi plastik hammaddelerinin tedarik, ithalat ve dağıtım alanlarında hizmet veren Plaspak Kimya, üretime geçecek. Şirketin plastik hammadde ve ambalaj sektöründeki geçmişinin 2003 yılına dayandığını belirten Plaspak Kimya Genel Müdürü Gökhan Şıkrak, 2013 yılında üretim faaliyetleri de gerçekleştirmeye karar verdiklerini açıkladı. 


Üretimini yapacakları kompound ürünlerin yurtdışında, özellikle ABD merkezli bir şirketle stratejik ortaklık görüşmelerine başladıklarını belirten Şıkrak, "ABD'de kurulması planlanan yeni şirketin hem satış hem de tedarik amacı ile ABD pazarında faaliyet göstermesi planlanıyor. Cam elyaf takviyeli plastik compoundlar ve dolgulu plastik compoundların üretimi için yatırımlara ilk adım atıldı. Yıllık 4 bin 500 ton kapasiteli, cam elyaf takviyeli plastik kompound hattı kasım ayı içinde devreye alınacak. 


Yıllık 8 bin 500 ton kapasiteli, dolgulu plastik compound hattı ise 2015...