03 / 05 / 2024

Göksel Kurşun

Göksel Kurşun

Bekâra ve öğrenciye ev kiralamada zorluk çıkaran emlakçılar Başbakan’ın kız-erkek öğrencilerin aynı evde kalamayacağıyla ilgili açıklamasını hemen benimsedi. İstanbul Emlakçılar Odası, “Ev sahibi verse de biz vermeyiz” diyor

Kira tartışması yine kanlı bitti! Kiracı, iş yeri sahibine kurşun yağdırdı!

Bursa'da, iş yeri sahibi Aykut Y., kira artışı ile ilgili olarak aralarında husumet olan market işletmecisi Ahmet K. tarafından çıkan tartışmadan sonra silahla vuruldu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden iş yeri sahibi hastanede tedaviye alındı.

İŞKUR açıkladı! Türkiye’de en fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu...

İŞKUR'un 2023 İşgücü Piyasası Araştırması sonuçlarını paylaştı. En fazla açık iş olan 10 meslek arasında, makineci (dikiş), garson, satış danışmanı, ahşap mobilya imalat ustası, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, konfeksiyon işçisi, akaryakıt satış elemanı, ark kaynakçısı ve yük taşıma şoförü.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

İŞKUR açıkladı, yaş şartsız KPSS’ siz kasım ayı çarşı ve mahalle bekçisi alımı başladı

Son günlerde işe alım ilanları ve istihdam ile ilgili İŞKUR'un ve sayfası sıkça ziyaret edilen sayfalar arasında. Buna göre bekçi olmak isteyenlerde İŞKUR’un web sitesinde yer alan açık iş ilanlarına bakıyor. İşte bekçi alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

KPSS şartsız Türkiye genelinde Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı! İşte ayrıntılar...

İş arayanlar vatandaşlar hemen hemen her gün İŞKUR’un güncel web sayfasından araştırmaya yapmaya devam ediyor. İŞKUR bu kapsam kamu ya da özel sektör fark etmeksizin her sektörden güncel iş ilanlarını yayımlamaya da sürdürüyor.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gölyaka İstanbul'un ruhsatının alındığını açıkladı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy'de 429 adet bağımsız birim inşa edilecek. Söz konusu projede 400 adet konut yer alacak.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

İŞKUR duyurdu! Tam 15.257 kişi istihdam edilecek! İşte alım yapılacak kadrolar!

İş arayanlar İŞKUR’un yayınlanan güncel iş ilanlarını takip etmektedir. Hem KPSS’li hem de KPSS'siz 15.257 kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

Göksel Kurşun Haberi

Göksel Kurşun


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kız-erkek öğrenci aynı evde kalamaz. Talimatı verdik denetim yapılacak. Aksi hali bizim muhafazakâr demokratik yapımıza ters” sözleri yeni bir tartışma başlatırken, bekâra ve öğrenciye ev vermede zorluk çıkaran emlakçılar, yasa çıkmadan işi sıkı tutma kararı aldı. Konuyla ilgili henüz kanuni bir yaptırım gelmedi ancak bazı emlakçılar bundan sonra kız-erkek aynı evde kalacak öğrenciler konusunda daha dikkatli davranacaklarını ve böyle bir duruma “göz yummayacaklarını” belirtti.


İstanbul Emlakçılar Odası Denetim Kurulu Başkanı Göksel Kurşun, “Zaten çok talep yok. Ama ev sahibi için sorun olmasa bile ben kızerkek öğrenciye aynı evi kiraya vermem. Başbakanın açıklamaları üzerine duyarlılığım arttı” dedi. WSJ Türkiye’ye konuşan birçok emlakçı konu hakkında daha temkinli davranacağını ifade etti. Yedi üniversiteye ev sahipliği yapan Beşiktaş’ta evini kiralayanların...